URBANISM DE CUMETRIE în FUNĂRIA lui Boc: Bloc lipit de casă pe strada Salcâmului

Încercați să realizați utilitatea publică a blocului răsărit pe strada Salcâmului între case, lipit  de o casă.

Cam cum arată studiul de impact pe trafic și cum deșeurile morale cu față umană care l-au propus în Comisia de Urbanism din Funăria lui Boc și cei care au aprobat mizeria din Funăria lui Boc au argumentat că e în regulă?

E în regulă și pe Mediu - nu se produce mult gunoi, mașinile nu produc noxe, nu se parchează pe stradă, totul e lapte și miere urbanistică. Regimul de înălțime e mai mult ca perfect. Gradul de ocupare e genial - vom face și un părculeț și o grădiniță șamd.

Apropos, Milule, investitorului ăstuia de ce nu i-ai cerut teren să facă parc? De ce nu i-ai cerut să-ți construiască pe banii lui grădiniță?

La Platinia la fel. Nu ai cerut nimic. Acum doar expropriezi ca să lărgești tu strada, pe banii noștri, să-i crești bietului investitor valoarea investiției.

Banul circulă, nu-i așa?

E fain la Cluj, nu?

Să vă arăt altă perspectivă a blocului de pe Salcâmului, cu mașinile parcate frumos în față, pe trotuar. Că precis s-a mințit în Urbanismul Funăriri lui Boc că se fac garajae la subsol, așa cum se minte întotdeauna pentru a se aproba ușor. Deșeurile morale din Urbanismul clujean au ”bareme”, cuvinte cheie care să se audă în comisie pentru a se aproba mizeriile fără prea multe discuții.

Să observați și spațiul verde de cogenerare a aerosolilor pentru fraierii de clujeni.

În spate și pe lateral dreapta, mizeria urbanistică de pe Salcâmului e lipiăt complet de casă.

Ia să cerem noi documentația de aprobare și PUD-ul!

Adauga comentariu