Urarea mea de 1 a doispea

Inchin acest pahar in sanatatea Romanilor mei dragi, oameni patrioti, care respira a implicare civica, romani care isi voteaza mereu cu atentie si responsabilitate politicienii. O tara cum alta nu-i sub soare, nemurdarita de autostrazi capitaliste! O Romanie sanatoasa ce nu are nevoie de spitale, sa se darame!, caci pe noi milostenia Mamei Naturi ne vindeca de boli, noi band din pocalul energiei sacre gete si a luminii izbavitoare a lui Zamolxes! O tara bogata ce a stiut dintotdeauna sa traiasca bine, iar azi sa prospere din aurul de 100 de miliarde ce au nemtii datorii istorice la noi si din cocoseii cu sare furati de rusi si recuperati in tezaur de noi. O tara cum alta nu e in Europa, o tara prospera in care 5 milioane de romani isi permit sa nu munceasca, caci noi suntem mai tari decat nespalatii aia de arabi petrolisti, noi suntem milostenia sociala personificata! Doamne, ajuta Romania, tara erudita, tara a intelectualitatii, tara care isi apara valorile si si le pastreaza cu lacrimi de aur tesute pe suflete chiar si cand mor sau mai ales cand sunt generoase: in prag de Centenar, sa nu uitam sa spunem o Sfanta Rugaciune pentru amintirea celor ce au fost Denisa Manelista, Elodia, Madalina Manole, Ileana Ciuculete, marele Arsenie Boca, Doamna Stela Popescu, si sa strigam de bucurie ca inca mai avem Femei Romance cu inima de Doamna, precum Oana Zavoranu.

La multi anii, romini mei dragi, slavite sa fiie Patria si Limba Stra-moseasca, cee ce nea facut sa #rezistam peste veacurii!

"A-l" vostru, Liviu Alexa

Comentarii

Andrei

01.12.2017 14:19

Respect Domnule Alexa!

Nicu

01.12.2017 14:50

Hihihi, corect si bine punctat.

telectualu

02.12.2017 12:00

stii ca toti labarii au sa se lege de tine? 

adriana

04.12.2017 22:17

Stii, noi fetele de pe centura, cu copii facuti cu fiecare tirist cu care ne-am intins ca sa ne paraseasca apoi bortoase, grase si despletite, sa ne certam zilnic cu mama in vazul lumii pe Facebook, nu prea apreciem.

Adauga comentariu