UPDATE Unul dintre cei mai căutați infractori din Marea Britanie, săltat de mascați în centrul Clujului VIDEO EXCLUSIV

Unul dintre cei mai căutați infractori din Marea Britanie, Shane O'Brien, urmărit internațional după ce a comis o crimă, a fost capturat, sâmbătă-după amiază, în centrul Clujului. Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru NCN și Ziar de Cluj că infractorul a fost depistat de polițiștii clujeni, care l-au imobilizat pe Bulevardul Regele Ferdinand. La acțiune au luat parte atât lucrători ai forțelor speciale, cât și lucrători care acționează îmbrăcați în civil.

În imaginile de mai jos se vede cum bărbatul este încătușat, iar la scurt timp, la fața locului apare o mașină de intervenție, în care este urcat Shane o Brien

El este infractorul dat în urmărire internațională și prins la Cluj.

Sursa foto: www.itv.com

 

Reprezentanții IPJ Cluj confirmă că bărbatul capturat în centrul orașului este criminalul din Marea Britanie.

"Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj - Serviciul Investigații Criminale, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au reușit prinderea unui bărbat, căutat de autoritățile din Marea Britanie, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare.

Cel în cauză, un bărbat, de 31 de ani, din Londra, era căutat de autoritățile din Marea Britanie, pentru multiple crime. În jurul orei 16.00, acesta a fost depistat de către polițiștii clujeni pe strada Regele Ferdinand, din Cluj-Napoca, având asupra lui acte de identitate false.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

În continuare, bărbatul va fi prezentat Parchetului Curții de Apel Cluj, pentru luarea măsurilor ce se impun, în vederea confirmării mandatului european de arestare.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.", se arată într-un comunicat al Poliției Cluj.

Adauga comentariu