UPDATE - Un adolescent din Florești a căzut de la etajul 7 al unui bloc în construcție din Cluj-Napoca. Tânărul a murit la UPU

Un adolescent se zbate între viață și moarte după ce a căzut de la etajul 7 al unui bloc aflat în construcție pe strada Arinilor din Cluj-Napoca. La această oră, echipele de intervenție ISU și SMURD efectuează manevre de resuscitare.

"Pompieri de pe o autospecială de stins incendii cu modul de descarcerare, alături de un echipaj SMURD de terapie intensivă efectuează manevre de descarcerare de mai bine de 30 de minute, pentru a salva viața unui adolescent, care se pare că a căzut accidental de la etajul 7 al unui bloc aflat în construcție, de pe strada Arinilor din Municipiul Cluj Napoca”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE ORA 21.40

Potrivit reprezentanților ISU Cluj, adolescentul a fost transportat în stare critică la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului de Copii.

Tânărul a căzut de pe bloc în jurul orei 20.00. Nu se știe deocamdată dacă a fost vorba despre sinucidere sau un accident.

“În jurul orei 19.50 am fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a căzut de la înălțime, dintr-un bloc aflat în construcție de pe strada Arinilor din Cluj-Napoca. La fața locului, polițiștii au stabilit că este vorba despre un tânăr de 16 ani din Florești. Acesta a fost transportat la spital pentru că a suferit leziuni grave în urma căderii de la înălțime, iar colegii mei efectuează în continuare cercetări pentru a stabili exact împrejurările în care s-a produs acest incident. Este prematur să ne pronunțăm cu privre la o anumită cauză. Sunt luate în calcul toate ipotezele”, a declarat, pentru Ziar de Cluj, Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Clujenii care locuiesc în vecinătatea locului în care a avut loc accidentul spun că copiii se joacă frecvent în zonă.

UPDATE ORA 22.50

Potrivit surselor Ziar de Cluj, adolescentul a murit în jurul orei 22.00. În ciuda eforturilor medicilor, tânărul nu a mai putut fi salvat. Medicii de la Spitalul de Copii și echipajele SMURD l-au resuscitat pe băiat mai bine de două ore, dar din păcate, rănile suferite au fost mult prea grave.

 

 

Adauga comentariu