UPDATE: Tânărul în vârstă de 20 de ani, dispărut ieri, a fost găsit spânzurat

UPDATE: MOLNÁR ISTVAN-EWALD a fost găsit spânzurat. 

La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 04.00, într-o zonă împădurită din extravilanul localității Florești a fost găsită spânzurată o persoană de sex masculin. 

La fața locului, polițiștii au stabilit identitatea acesteia, respectiv a tânărului în vârstă de 20 de ani, plecat voluntar de la domiciliu, la data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 12.00.

Pentru depistarea acestuia, în urma sesizării, au fost angrenați în activitățile de căutare polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 6 Poliție Rurală Florești, Serviciului de Investigații Criminale, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și Grupării de Jandarmi Mobile.

De asemenea, activitățile de căutare au beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale și Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Cluj.

Cadavrul a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii. 

Verificările sunt continuate în vederea stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul tânărului, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

 

MOLNÁR ISTVAN-EWALD, un tânăr în vârstă de 20 de ani, a fost dat dispărut în această seară, după ce rudele acestuia au apelat la ajutorul Poliției Cluj. Potrivit informațiilor furnizate de anchetatori, Istvan ar fi plecat de la locuința din Florești, iar până în prezent nu a revenit și nu a putut fi contactat telefonic.

SEMNALMENTE – înălțime-1,60 cm, greutate-55 kg, constituție astenică, păr scurt, șaten închis.

La momentul plecării era îmbrăcat cu o geacă de fâs, albastru închis, având un ghiozdan de dimensiuni mici de culoare gri deschis.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre tânăr, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Adauga comentariu