UPDATE: Pompierii SMURD au intervenit după ce două autoturisme s-au bușit pe Titulescu. Un pasager a fost transportat la spital

UPDATE: O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj TIM au fost alertate, în jurul orei 8.40, ca urmare a unui accident rutier produs la intersecția străzilor Nicolae Titulescu și Constantin Brâncuși, din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului pompierii au găsit două autoturisme avariate.

O femeie de cca 60 de ani a primit asistență medicală la fața locului și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La primele evaluări aceasta prezenta afecțiuni ușoare, au semnalat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj. 

Polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în jurul orei 08.27, la intersecția străzilor Bulevardul Nicolae Titulescu și Constantin Brâncuși din municipiul Cluj-Napoca.

Conform primelor date furnizate, impactul s-a produs între un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe Bulevardul Nicolaea Titulescu înspre strada Constantin Brâncuși și un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani, din același municipiu.

În urma evenimentului, o femeie de 68 de ani, pasageră în autoturismul condus de șoferul de 72 de ani, a fost transportată în stare conștientă la o unitate medicală pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate.

Testările cu aparatul etilotest au avut rezultat negativ, au anunțat și reprezentanții IPJ Cluj. 

ȘTIREA INIȚIALĂ: 

Accident rutier între două autoturisme înregistrat în această dimineață în intersecția din Bulevardul Nicolae Titluescu. Traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate. La fața locului au intervenit un echipaj de Poliție și Pompierii SMURD. 

„Accident rutier, 2 autoturisme, in Piata Cipariu, Cluj-Napoca”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj. 

Accidentul a fost înregistrat în jurul orei 8:40, intersecția Bdul Nicolae Titulescu cu strada Constantin Brâncuși.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Cluj și ISU Cluj nu au oferit deocamdată mai multe detalii în privința acestui incident rutier. 

 

 

Adauga comentariu