UPDATE - Incendiu PUTERNIC la două case din Florești. Unul dintre imobile a fost distrus complet. Pompierii au intervenit cu CINCI autospeciale - VIDEO & FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit duminică după masă la o locuință particulară de pe strada Sub Cetate din Florești. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj intervin în acest moment cu cinci autospeciale pentru stins incendii. Potrivit primelor informații, echipajele sunt desfășurate în mai multe dispozitive de stingere, casa fiind cuprinsă de flăcări puternice.

Din fericire, până la această oră, nu sunt anunțate victime.

Vom reveni cu informații și imagini.

Foto arhiva

UPDATE 1 - ORA 15.25

Incendiul s-a extins la a doua casă. Potrivit reprezentanților ISU, operațiunile de stingere sunt în desfășurare și implică 4 autospeciale de stins incendii și o platformă pentru intervenții la înălțimi. 

Stabilirea cauzelor incendiului se va face după finalizarea operațiunilor de stingere. 

UPDATE 2

În jurul orei 16.30, incendiul a fost stins în totalitate. Una din cele două locuințe a fost distrusă în totalitate, iar celei de-a doua i-au fost distruse un nivel si acoperisul.

Două persoane au fost transportate la spital.

„Doua persoane au fost consultate de către echipajul de prim-ajutor calificat SMURD și au fost transportate la spital. Este vorba despre un barbat care a suferit arsuri la o mana si suspiciune de intoxicatie cu fum si o femeie cu agitatie psihomotorie”, au mai precizat reprezentanții ISU Cluj.

incendiu case floresti

incendiu case floresti

incendiu case floresti

Adauga comentariu