UPDATE: Ieri, la Cluj-Napoca, peste 3.000 de persoane au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva modificărilor la Codul de procedură penală

Peste 3000 de clujeni au ieșit marți seara în centrul municipiului Cluj-Napoca pentru a protesta împotriva modificărilor aduse Codului de procedură penală “noaptea ca hoții”. Oamenii au scandat ”Jos Guvernul”, ”Fără penali” şi ”PSD ciuma roşie”, cerând alegeri anticipate. Protestatarii s-au adunat în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca având steaguri tricolore şi parcarte cu mesaje precum ”Orice om îi e frică de puşcărie”, cu poza premierului Viorica Dăncilă, ”Egalite, fraternite, puşcărie”, ”Indiferenţa ucide”, ”Dragnea şi ai lui, trădătorii neamului”.

Inițial, în piață s-au strâns în jur de 200 de persoane, nu,ărul acestora crescând rapid la 1000. În final, când s-a pornit în marș către cartierul Mărăști, numărul participanților depășea 3000 de persoane. De menționat faptul că, pe traseul marşului, traficul rutier şi transportul a fost blocat în zona centrală, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 şi în cartierul Mărăşti.

 

Adauga comentariu