UPDATE- Femeie spulberată pe o trecere de pietoni pe strada Corneliu Coposu. Coloana de mașini e până la gară - VIDEO

Un accident rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 12.00 pe o trecere de pietoni de pe strada Corneliu Coposu. Nu este prima dată când au loc accidente grave pe această stradă, din cauza vitezei cu care circulă șoferii.

Potrivit primelor informații, este vorba despre o femeie care traversa strada regulamentar a fost lovită de un autoturism marca Mercedes cu numere de București. Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital.

Traficul în zonă este îngreunat, coloana de mașini s-a format până la gară. Echipajele de poliție sunt la fața locului.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE ORA 12.45

Femeia rănită are în jur de 70 de ani.

“Este vorba despre un conducător auto care circula înspre Calea Baciului, a surprins și a accidentat o femeie în vârstă de circa 70 de ani. Aceasta, în calitate de pieton, era angajată în traversarea străzii, iar conform primelor verificări de la fața locului, era pe trecerea pentru pietoni. A fost rănită și transportată la UPU pentru îngrijiri medicale”, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Sursa foto: Facebook Info Trafic Jud. Cluj

Comentarii

Kentsch Roland-Hans

14.05.2018 14:07

Pe cand treceri cu buton pentru pietoni? Mai sta omul un pic, dar si cand trece e rosu la masini!

Mihai

14.05.2018 15:01

Cei de la primarie sunt niste criminali in frunte cu boc. Pe coposu sunt deja doi morti in trei saptamani si nu se pun semafoare. Exista doua treceri de pietoni unde e sport extrem sa treci, vin idiotii ca pe autostrada cu 100 la ora. Familiile femeilor decedate ar trebui sa ceara despagubiri primariei de ordinul milioanelor de euro.

Adauga comentariu