UPDATE: E OFICIAL, Emanuel Ungureanu deschide lista USR-PLUS Buzău la Camera Deputaților

Emanuel Ungureanu a confirmat că va candida la alegerile parlamentare din 6 decembrie pe lista USR Plus Buzău care i-a oferit primul loc pe lista pentru Camera Deputaților. Ungureanu a decis să părăsească filiala USR Plus Cluj după ce prins abia locul cinci pe lista alianței pentru Camera Deputaților. 

"Mă onorează încrederea și susținerea colegilor mei din Alianța USR-PLUS Buzău care mă sprijină să reprezint comunitatea buzoienilor în următorii 4 ani în Camera Deputaților. Sunt convins că voi lucra alături de colegii mei din USR-PLUS Buzău ca o echipă puternică și vom convinge buzoienii că noi înțelegem politica ca un mijloc de a rezolva problemele oamenilor și de a-i reprezenta cu cinste și demnitate. Am venit cu entuziasm și energie bună să sprijin sistemul sanitar din Buzău, să ofer soluții pentru tinerii care vor să găsească un trai decent în acest județ și să lupt împreună cu oamenii de bună credință din Buzău împotriva corupției din administrația publică locală", spune Emanuel Ungureanu, citat de hotnews.ro

Președintele USR Plus Buzău Irinel Cârstea și-a motivat această decizie susținând că Ungureanu a fost printre cei mai activi deputați și trebuie să își continue munca din Parlament.

"Decizia filialelor USR și PLUS Buzău de a-l invita pe Emanuel să deschidă lista candidaților din județ alături de Mihai Moraru, arată hotărârea noastră de a propune buzoienilor o listă credibilă care să confirme asumarea pentru o altfel de politică. Emanuel Ungureanu a fost printre cei mai activi deputați din actuala legislatură și trebuie să continue munca din Parlamentul României”, a declarat Irinel Cârstea. 

Emanuel Ungureanu se află la primul mandat de parlamentar și a fost, în ultimii 4 ani, vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților. Acesta s-a remarcat prin pozițiile pe care le-a luat vizavi de sistemul medical din România.

 

 

Adauga comentariu