UPDATE: Ce spun cei acuzati! "Nu e adevarat, s-a luat de noi!" / Au urinat "din distractie" pe spectatori, la Untold

Update: Unul dintre protagonistii articolului de dimineata, acuzat ca ar fi urinat pe un festivalier si sotia lui, s-a aratat revoltat de acuzatiile clujeanului. Ne-a trimis la redactie punctul sau de vedere si o poza cu acuzatorul. Il publicam in consecinta:

 

Stimata conducere!


Am vazut articolul publicat de dumneavoastra care nu serveste ca nici o dovada de adevar.de accea va rog sa stergeti articolul.

Nu s-a intamplat nimic din ceea ce este descris in articol. S-a intamplat vreo neintelegere, deoarece oamenii civilizati nu fac asa ceva ,iar noi suntem civilizati nu niste oameni salbatici. Este ceva incredibil ca cineva prin aceste cai incearca sa faca de 0 bani onoarea cuiva. Respectivul nu are nici martori oculari si nici macar orice alta dovada ca s-a intamplat asa ceva. 

Noi am fost un grup de 10 persoane care sunt martori ca asa ceva nu a avut loc. Nu este exclus ca respectivul sa nu fi fost sub influenta unor produse stupefiante pentru ca ne-a amenintat si cu faptul ca de-a lungul intregului concert ne-am impins in el si in cele din urma ne-am pisat.


Dumnevoastra credeti ca daca ar avea vreo valoare de adevar toata chestia atunci noi am mai zambi sau macar ne-am arata fata ? 

Noi nici nu am luat-o in serios , am crezut ca e baut sau sub influenta stupefiantelor, cand s-a luat de noi. Va trimit o poza sa vedeti ca noi am incercat sa ne imprietenim si ca ne-am comportat normal.
Sa nu mai vorbim despre faptul ca s-a manifestat foarte agresiv si a sarit la noi,mai multi au vazut acest lucru. Inca odata va rog sa stergeti acest articol care nu are nici o picatura de adevar.

Elod Albert

Aceasta este poza trimisa de Elod Albert:

Potrivit unor surse, pe celelalt protagonist il cheama Kolumban Szabolcs.

 

Articolul initial:

Un clujean prezent in public la Untold Festival s-a confruntat, intr-una dintre seri, cu o situatie mai mult decat neplacuta: doi tineri au urinat pe el si pe sotia sa, in timpul concertelor, in multimea de pe Cluj Arena. El incearca, acum, sa-i identifice pe tinerii in cauza, pe care a reusit sa-i fotografieze, pentru a le face plangere la Politie.

Eugen Lucian G. povesteste ca cei doi tineri au urinat, fara pic de rusine, in mijlocul pubicului.

“S-au pisat pe mine si pe sotia mea, noi fiind in fata lor. Nu am apucat sa le fac poza in timpul actului, insa am reusit sa le fac poza dupa aceea. Am vrut sa apelam la oameni de securitate, dar nu am reusit, deoarece ne aflam in mijlocul multimii. Nici de la cei din jurul nostru nu am primit ajutor. Indivizii erau violenti atat prin atitudine, cat si verbal. Cum se poate asa ceva?!”, se plange Eugen Lucian G.

Acum, clujeanul incearca sa ii identifice pe tineri, care au avut, spune el, o atitudine zeflemitoare, pentru a inainta plangere la Politie. Persoanele care ii pot identifica sunt rugati sa scrie un email pe adresa scrie@ziardecluj.ro sau sa lase un comentariu la articol.

 

 

Comentarii

Clujean

04.08.2015 13:07

''Ce pacat ca s-a terminat, ce bucurie ca va continua...''

asdaa

04.08.2015 14:18

foarte tare ahhaha 

Asdaa prost

04.08.2015 15:49

Esti un prost

Belzebut

04.08.2015 17:05

Tu esti foarte tare..de cap.

buboipetru@yahoo,com

04.08.2015 21:21

Eu cred ca cei doi sant vinovati si nemernici,nimeni nu acuza de dragul de a se afla in treaba mai ales ca victima era si cu sotia! Cred ca cei doi zambareti merita toata atentia celor in drept pentru ce au facut si sa tina minte ca asa ceva nu se face indiferent cat de mult sau drogat!

Ligia

04.08.2015 14:34
Ati pastrat hainele cu „şuşu“ ca dovada impotriva violentilor astora care stau la poza zâmbind priteneste? :)

ANAT

04.08.2015 15:03

Sunt prietenii lui Seplecan!Cine e Seplecan ? Acela care a vrut sa fie presedintele CJ cu orice pret, si cand a dat de prima problema ceea cu gunoaiele, in loc sa o rezolve fuge la Primaria Cluj.

Asdaa prost

04.08.2015 15:49

Prostule

ioan

04.08.2015 16:18

Eveniment cultural...Dl. Boc, vreau sa trag si eu party la mine in garsoniera: Avicii nu va fi prezent live sa apese butonul de play dar vom consuma doar bere Ursus. Va rog sa alocati niste bani publici si evenimentului meu cultural! Jur ca votez cu dvs!

dadas

04.08.2015 16:43

asa sunt clujenii, foarte saritori :)) 

Emil Anton

04.08.2015 17:50

Acesta e:https://www.facebook.com/topanmarian

NDddd

06.08.2015 10:17

asemanatoare izbitoare... cred ca trebuie sa te asiguri inainte sa arati spre anumite persoane, care nu au legatura de nici un fel cu aceasta situatie.

Claudiu

04.08.2015 18:20

Mi se pare cel putin bizar ca cineva sa faca asa ceva la un concert. Partea vatamata de ce nu a insistat la fortele de ordine? Cum se face ca presupusii faptuitori s-au lasat fotografiati zambind?Se prea poate sa fie o neintelegere. Poate s-a varsat ceva pe dansii din spate: bere, etc., iar ei au crezut ca cineva a urinat pe ei.Se face raiting bun cu un asemenea articol, intrebarea e daca merita...

mitica

04.08.2015 18:25

Tipic pt acest ziar. Cu asa ziaristi copy-paste.

mitica

04.08.2015 18:33
tipic pt acesti asa zici ziaristi. Va asemanati cu Ponta, copy-paste, copy-paste.... Un adevarat jurnalist verifica sursele inainte sa publice stirea Dar voi cei de la acest blog, nu il pot numi ziar (vezi mai sus) nu stiti ce inseamna a fi jurnalist. Tare as vrea sa ii vad pe acesti doi indivizi cum va dau in judecata

Naspa_dilau

04.08.2015 21:20

UNGURI SE CER, ASA CĂ POȚI SĂ TE PIȘI! MARȘ HUSENULE !

Adauga comentariu