UPDATE - Autoturism lovit de tren în Sânnicoară

Un accident a avut loc marți, în jurul orei 14.00, la trecerea de nivel cu calea ferată din Sânnicoară.

Potrivit primelor informații, o persoană a fost rănită și i-au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajele SMURD sosite la fața locului.

“Este vorba despre un accident feroviar, un singur autovehicul și o garnitură de tren au fost implicate în acest accident. O persoană este rănită, o femeie, este conștientă și primește asistență medicală în acest moment de la ambulanța de terapie intensivă și va fi transportată la spital”, a declarat Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Femeia rănită este conducătoarea auto a autoturismului și are 37 de ani.

Potrivit polițiștilor, șoferița nu a fost atentă la trecerea peste calea ferată.

“Conducătoarea auto a traversat la nivel cu calea ferată, care nu avea barieră, nici semnale acustice și luminoase, deci era o trecere de cale ferată simplă. Autoturismul a fost acroșat de locomotiva trenului care trecea în acel moment pe calea ferată”, a afirmat Traian Morar, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj.

--------------

UPDATE

Trenul a avut o întârziere de 42 de minute.

La ora 14.45, circulația feroviară a fost reluată, după ce a fost înlocuită locomotiva.

Foto: infotrafic facebook

Comentarii

Delia

27.03.2018 17:02

Locuiesc in aceasta zona de 10 ani,am fost personal la Primaria Apahida si am solicitat ca in aceasta zona sa se monteze un semafor de trecere la calea ferata,raspunsul autoritatilor a fost ceva de genul ca costa foarte mult montarea semaforului...acum va las pe dumneavoastra stimati citititori sa trageti concluzia.Cu mult respect.

Valentin

29.03.2018 23:36

Intradevar, aceasta trecere este un pericol mai ales pe timp de ceata. Sa nu ne asteptam sa monteze bariere sau semnale luminoase, la trecerea din dreptul fabricii de cartoane “Rondocarton” lampile albe care indica libera trecere sunt arse de anul trecut din luna August...Trebuie sa moara cineva acolo ca sa se sesizeze autoritatile, daca cel ce moare este si vreo ruda cu primaru’ poate construieste pasaj subteran... 

Adauga comentariu