UPDATE - Accident pe strada Oașului. Un motociclist în vârstă de 32 de ani A MURIT - FOTO și VIDEO

Un accident rutier grav a avut loc marți seara, în jurul orei 19,30 pe strada Oașului. Potrivit primelor informații, o șoferiță a pătruns pe contrasens, moment în care a intrat în coliziune cu o motocicletă. Din nefericire, motociclistul a murit.

“Din primele informații, este vorba despre o coliziune între un autovehicul și o motocicletă. Motociclistul a decedat. Nu se cunosc cauzele accidentului. Se pare că ar fi vorba despre o pătrundere pe contrasens a conducătoarei autovehiculului, însă acum se efectuează cercetarea la fața locului și urmează să se stabilească cauzele exacte ale accidentului”, a declarat, pentru Ziar de Cluj, Carmen Pompaș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

accident oasului

accident oasului

Vom reveni cu amănunte.  

UPDATE ORA 20.20

Potrivit martorilor, motociclistul a avut cască, dar în momentul impactului i-a zburat pur și simplu de pe cap din cauză că nu era legată corespunzător.

În acest moment se circulă alternativ.

Potrivit polițiștilor, motociclistul avea 32 de ani și este din Cluj-Napoca.

Autovehiculul era condus de către o femeie, de circa 30 de ani, din Cluj-Napoca, dinspre Chinteni spre centrul oraşului, iar motocicleta din sens invers.

Reprezentanții IPJ Cluj transmit următorul mesaj către toți cei implicați în trafic:

FIŢI RESPONSABILI ÎN TRAFIC! RESPECTAŢI REGULILE DE CIRCULAŢIE ŞI EFECTUAŢI ORICE MANEVRĂ DOAR DUPĂ CE V-AŢI ASIGURAT CORESPUNZĂTOR!

O CLIPĂ DE NEATENŢIE POATE LUA VIEŢI!!!

sursa foto update: Facebook Info Trafic Jud. Cluj

accident oasului

accident oasului

UPDATE ORA 20.50

Trupul neînsuflețit al motociclistului a fost ridicat de echipajul de la Insitutul de Medicină Legală.

La această oră, polițiștii au început să dea drumul traficului rutier.

Comentarii

sunt un asistat...

12.06.2018 20:42

donati niste plua pentru gura mea la IP: 91.8.123.63. si o carte de gramatica, ca injur ca un cretin in comentarii dar nu stiu unde se pune cratima. ca tata a avut o cratima atat de mica cand m-a facut ca abia a despratit-o pe mama. fute-m-as de prost ce sunt!

Adauga comentariu