UPDATE - Accident în Jucu: PATRU victime și TREI autoturisme implicate

Un accident rutier cu trei autoturisme implicate a avut loc la ora 12.55 în localitatea Jucu.

Potrivit primelor informații transmise de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, este vorba despre o depășire neregulamentară.

În acest moment, se circulă alternativ pe o singură bandă. 

"Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD și una SAJ. Au fost asistate medical 4 persoane, dintre care două în stare gravă, pentru una fiind necesar scoaterea din autovehicul folosind echipamentele specifice astfel încât să nu fie agravate traumatismele suferite. Toate persoanele asistate erau în stare de conștiență la sosirea echipajelor SMURD, însă una dintre victime a precizat că a avu pierdere parțială de conștiință, înainte de sosirea echipelor specializate. Nu au fost alte efecte înregistrate ca urmare a accidentului", au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

-------------------

UDPATE

"Un barbat de 29 ani din municipiul Gherla in timp ce conducea auto pe DN1C, dinspre Cluj spre Gherla, din cauza nepăstrării unei distante corespunzatoare fata de autovehiculul care îl preceda, condus de un barbat de 43 de ani din judetukl Timiș, a intrat in coliziune fata spate. In urma coliziunii, autoturismul condus de barbatul din Gherla a fost  proiectat pe sensul opus de circulație unde a intrat in coliziune frontala cu autovehiculul condus de un barbat de 56 ani, din comuna Groși, judetul Maramureș. In urma accidentului, toti conducătorii auto, precum și un pasager au suferit leziuni, motiv pentru care au fost transportați la UPU Cluj", au declarat reprezentantii IPJ Cluj. 

Adauga comentariu