UPC își așteaptă clienții de la Cluj în două magazine ultra-moderne. Vizitatorii pot testa cele mai noi produse și servicii

UPC își așteaptă clienții de la Cluj cu un nou concept de magazine. 
Cu un design inovativ, simplu și plin de culoare, magazinele pun la dispoziția vizitatorilor cele mai noi tehnologii.

Magazinele au fost reamenajate în concordanță cu noul concept de magazine UPC pentru susținerea identității vizuale a companiei și a promisiunii de brand: „Bucură-te de fiecare moment”.

Cele trei elemente inovative ale noului concept de magazine sunt accesul la lumea digitală, customer interaction și zona Demo

Cu o suprafaţă de peste 150 m², magazinele modernizate permit vizitatorilor o mai bună interacţiune cu produsele UPC, în cadrul zonei demo. Clienţii au la dispoziţie televizoare full HD, unde pot fi testate serviciile de televiziune digitalã HD, cu ajutorul media-box-ului de ultimă generaţie.


Așadar, toți cei care vor călca pragul magazinelor din Cluj-Napoca vor fi întâmpinați de o atmosferă caldă, un design interior inovativ și vor descoperi cele mai noi tehnologii oferite de UPC, noul concept reflectând o abordare diferitã la nivelul relaţiei cu clienţii.


Relaţia personalizată cu fiecare client este foarte importantă pentru noi. Ne dorim ca fiecare vizitator al magazinelor UPC să poată testa cele mai noi tehnologii şi să primească informaţii utile pentru a se bucura de cea mai bună experiență digitală. Magazinele modernizate din Cluj-Napoca își așteaptă vizitatorii în spații primitoare în care vor descoperi servicii inovatoare şi tehnologii de top, precum şi consultanţi gata să-i ajute cu recomandări”, declară reprezentanții UPC.


Magazinele UPC le oferă tuturor posibilitatea de a se conecta gratuit la internet, prin Wi-Fi. Mai mult, fiecare magazin are o zonă dedicată copiilor, dotată cu televizoare de ultimă generație și jucării.

Nici timpul de așteptare nu va mai fi același. Grație sistemului tehnic de administrare a timpului de aşteptare, traseul clienţilor în magazine este mult îmbunătăţit iar perioada de aşteptare considerabil redusă. Sistemul funcţionează pe bază de numere de ordine, tip bonuri, pe care clientul le extrage dintr-un dispozitiv poziţionat la intrarea în magazine.

27 de magazine UPC din țară au fost complet renovate în concordanță cu noul brand. Cluj-Napoca este unul dintre cele 4 orașe care are două magazine amenajate în noul concept.

Cele două magazine ultra-moderne UPC se află în Piața Unirii, respectiv pe Strada Fabricii.

Consilierii din magazine sunt la dispoziţia vizitatorilor cu detalii referitoare la serviciile UPC şi informaţii personalizate de luni până vineri între orele 9-18.

 

Adauga comentariu