Unul dintre scandalagii din Florești a fost reținut și amendat de Poliția Locală Florești. Era atât de beat încât nu a putut da relații despre ceilalți din grup

Poliția Locală Florești a reușit să îl identifice pe unul dintre tinerii care azi au făcut scandal pe o stradă din Florești și au înjurat și amenințat cetățenii. Potrivit informațiilor obținute de Ziar de Cluj, tânărul a primit o amendă maximă de 1000 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Masina politiei locale trecea chiar atunci prin zona. Astfel ca au ajuns repede dupa primul apel. Unul dintre cei patru tineri s-a oprit, ceilalti trei au fugit. Era intr'o stare avansata de ebrietate. L'au identificat. Are 18 ani si e din Floresti. Nu a putut sa le spuna politistilor de la ce a pornit scandalul. Politstii au incercat sa afle si numele celuilalt, dar cel pe care l'au oprit nu a reuait sa se faca inteles. A primit amenda maxima pentru tulburarea linistii, 1000 de lei. Continua cercetarile pentru a-i identifica și pe ceilalți tineri”, a declarat pentru Ziar de Cluj, purtătorul de cuvânt al Primăriei Florești.

Un grup de tineri despre care martorii spun că erau fie beți fie drogați au făcut scandal în fața unui bloc din Florești și le-au adresat injurii celor care le-au au atras atenția.

Din spusele martorilor, tinerii au devenit agresivi după ce vecinii le-au atras atenția că deranjează, aceștia jucându-se cu petarde. 

Citește mai mult:

VIDEO - Tineri puși pe scandal în Florești: îi amenință și îi înjură pe cei care le atrag atenția

Adauga comentariu