Untold va fi organizat si anul viitor de Federatia SHARE, la Cluj Arena

La nici doua luni de la incheierea primei editii Untold Festival, organizatorii anunta deschiderea perioadei de pre-inregistrare pentru editia 2016. Directorul Federatiei SHARE, Vlad Pop, spune ca ONG-ul va ramane in organizarea evenimentului, iar mai multe companii si-au aratat interesul de a fi partenerii celei de-a doua editii.

Untold Festival, editia 2016, va avea loc tot in zona Cluj Arena – Sala Polivalenta-Parcul Central, arata Vlad Pop, presedintele Federatiei SHARE.

“Luam in considerare si alte zone in care sa extindem evenimentul. Mai multe companii si-au exprimat interesul de a se atasa mai tare de acest eveniment”, spune acesta.

Organizatorii festivalului de muzica spun ca detaliile despre cea de-a doua editie vor fi facute publice in luna octombrie. Acestia au evitat sa arate daca Primaria Cluj-Napoca va sustine financiar si cea de-a doua editie.

Prima editie a fost organizata de Federatia SHARE, in parteneriat cu Asociatia Student Plus, a carui presedinte este Bogdan Buta, si a beneficiat de o finantare publica de 450.000 de euro din partea Primariei Cluj-Napoca.

Cat priveste pre-inregistrarea pentru bilete la editia 2016 a festivalului, aceasta se face pe site-ul evenimentului, untoldfestival.ro.

„Prima serie de bilete la UNTOLD 2016 va fi disponibila doar fanilor pre-inregistrati. Mai mult, la inregistrare, acestia vor avea posibilitatea sa comunice organizatorilor, artistii preferati pe care ar dori sa ii vada pe scenele festivalului. La fel ca la editia precedenta, in baza topului realizat de fani, se va contura si line-up-ul editiei viitoare”, arata organizatorii.

La editia din acest an, desfasurata in perioada 30 iulie-2 august au participat 240.000 de persoane.

Adauga comentariu