Untold și Emil Boc au luat o m**e de zile mari: 30.000 de pliante cu realități pervers scrise au fost distribuite clujenilor - FOTO şi VIDEO

Noi ne știam campionii criticilor la adresa mizeriei Untold și a felului deșănțat în care Emil Boc și Primăria Cluj-Napoca au pus orașul preș la picioarele lui Bogdan Buta. Se pare însă că nu suntem însă departe de a ne pierde acest titlu. O minte minunat de perversă sau poate un grup au construit hoaxul perfect în prag de Untold, distribuind 30.000 de pliante de „informare” cu mesaje atât de frumos și pervers construite încât ele devin bombă cu ceas pentru Boc și Buta.

Pliantul diseminează, sub aparența unui comunicat de presă al Primăriei, laude deșănțate la adresa lui Boc și Untold, care, în schimb, conțin adevăruri dureroase despre hoția din bani publici de acum 5 ani când Boc și Consiliul Local au „donat” 900.000 euro din bani publici pentru ca astăzi Bogdan Buta să devină milionar.

Pliantul face referire, tot în termeni pozitivi, și la modalitatea în care Primăria, în mod ilegal, a pus zeci de hectare de teren, proprietatea statului, la dispoziția lui Buta.

În fine, aceleași minți minunat de perverse au abordat și subiectul zgomotului infernal căci, de exemplu, azi noapte datorită ploii și tunetelor organizatorii Untold au mărit volumul muzicii distrugând somnul câtorva zeci de familii.

Transmitem un gând bun, de apreciere, tuturor celor care au gândit această inițiativă minunată. Este extraoridnar să vezi că mai sunt oameni ca noi care nu vor să stea în compania iditoților care idolatrizează beneficiile acestui festival uitând câte legi se încalcă pentru el.

Stay strong, dragi clujeni care credeți ca și noi în bun simț! În iunie 2020 vom avea alt primar și altă majoritate în Consiliul Local. Semnele sunt tot mai multe.

pliant untold

pliant untold

 

pliant untoldcomunicat untold

comunicat untold

Adauga comentariu