Untold și Electric Castle: sex, zgomot și droguri. În ciuda asigurărilor autorităților că n-a existat consum de droguri, judecătorul Danileț judecă persoane "cu creierii prăjiți"

Parcă nu se consumau droguri la Untold. Și nici la Electric Castle. De aceea nu era nici o problemă să se plimbe minorii, după ce le semnau părinții o dispensă, prin mediul “safe” și elevat al Parcului Central pus preș la picioarele unui particular de către primarul Emil Boc. Puteau minorii să învețe sex în aer liber sau cum să tragă pe nas sau în venă diverse prafuri, chestii demne de un municipiu care a aplica să devină Capitală Culturală Europeană...

Ei bine, deși la data în care discoteca ilegală în aer liber Untold era în plină desfășurare, autoritățile ne-au asigurat că nu există probleme cu droguri în incintă, magistratul clujean Cristi Danileț (foto), fost membru al CSM, ne anunță pe contul de Facebook că tocmai ce judecă la Tribunalul Cluj dosare cu participanți la Untold și Electric Castle care fie au consumat droguri, fie au făcut trafic de droguri: "Vedem cum arată unul cu creierul prăjit de la consum", a scris judecătorul pe Facebook.

"Azi la Tribunalul Cluj mi-au ajuns pe mână primele dosare penale cu tineri care au frecventat „Electric Castle” și „Untold”, edițiile din 2017. Ei au fost cercetați de procurorii DIICOT pentru deținere/consum de etnobotanice și droguri.

Așadar, Clujul a câștigat de trei ori (și o spun, evident, la modul ironic): pe de o parte, economic - căci au venit tineri din toată țara și chiar din străinătate să participe la evenimentele muzicale și să cheltuie banii aici; pe de altă parte, social - au venit tineri să socializeze unii cu alții, de exemplu consumatorii cu dealerii...; și pe încă o altă parte, judiciar: îi chemăm pe tineri și în fața noastră, a judecătorilor, să vedem cum arată unul care are creierul prăjit de la consum sau altul care s-a îmbogățit din vânzarea substanțelor interzise și să le mulțumim că datorită lor nu ne temem că vom deveni șomeri", a scris Cristi Danilet.

Deci, iată că am reușit de am pus Clujul și pe harta mondială a consumului de droguri. “Safe”, sub privirea blajină a paznicilor de panseluțe din Primărie, a, zice.

Urmează să mai ne informăm din ordinul cui și-au permis autoritățile locale să ne mintă că nu au fost incidente de acest gen la cele două “festivaluri”?

Comentarii

razvan

04.11.2017 07:34

Mai sunt cativa lucizi la cap care nu au cum sa creada ca la festival nu se consuma nimic...E ca si vorba lui nea boc ca nici reclamatii la politie nu prea au fost din cauza la galagia. Sunt foarte multi la care le plac vibratiile 4 nopti la rand...Apropo oare cum o sa fie daca o sa fie, daca vor face inchisoare cei care tulbura linistea publica noaptea?

Eu

04.11.2017 10:30

Prajitilor pe creier si dealerilor de droguri n-are sa le placa de Danilet asta.

Adauga comentariu