Untold nu se va organiza nici anul acesta. Clujenii: „Cazare Untold 2021 pensiune”

Cu doar cateva zile inainte de anuntarea masurilor de relaxare in contextul pandemiei COVID-19, clujenii au inceput sa speculeze reluarea marilor festivaluri in oras, desi organizatorii Electric Castle au anuntat ca editia din acest an se anuleaza, iar organizatorii Untold spun ca nu se poate face un festival cu doar 5.000 de oameni asa cum doreste Guvernul. Pornind de la aceste speculatii, proprietarii de imobile ofera spre inchiriere spatii pentru Untold. Pe langa oferta propriu zisa, au precizat chiar perioada in care va avea loc Untold desi nimeni nu stie nimic despre acest aspect.

Site-urile de anunturi sunt “populate” de cateva zile cu anunturi precum cel de mai jos:

Cazare Untold 2021 pensiune

Va oferim cazare in Cluj-Napoca, zona rezidentiala linistita la 15-20 min de mers pe jos de centru si zona parcului central unde este accesul la Untold. Camerele disponibile sunt cu 2,3,4 paturi individuale de 90x200cm iar in caz de nevoie se pot uni cate doua in sistem matrimonial. Toate camerele au baie proprie. Mai oferim bucatarii pentru gatit si preparat cafea/ ceai, iar in curtea resortului aveti loc de parcare si filigorie pentru stat afara precum si un spatiu verde cu pomi fructiferi. Pretul listat este pe loc de cazare si se poate rezerva astfel:
1. TW2 - Camera cu 2 paturi 600 lei/noapte x 4 = 2400lei pentru 4 nopti
2. TW3 - Camera cu 3 paturi 900 lei/noapte x 4 = 3600lei pentru 4 nopti
3. TW4 - Camera cu 4 paturi 1100 lei/noapte x 4 = 4400lei pentru 4 nopti
Inchiriem doar in calup de 4 nopti. Pentru rezervare este necesar un avans de minim 50% din valoare care este nereturnabil. Perioada de rezervare este 4-8 august 2021.

Un alt anunt, publicat ieri, arata astfel:

Chirie pentru Untold

Dau in chirie 3 camere (11 locuri) la casa pe perioada Untold la doar 5 minute de mers pe jos de Cluj Arena. Detalii la telefon.

In urma cu cateva zile, Edy Chereji, directorul Untold, spunea ca nu se poate organiza un festival de acest fel cu doar 5000 de participanti. El se intreba la ce fel de festivaluri au participat guvernantii din moment ce au propus aceasta limita.

„Stau si ma-ntreb oare la ce fel de festivaluri au participat, daca au participat vreodata, cei ce au propus si ce au aprobat ideea de festivaluri cu pana la 5000 de participanti? Pai ce festival e ala cu doar 5000 de oameni? Si la festivalul “sfintelor moaste” se aduna zeci de mii de oameni, chiar si in pandemie! Vreo 5000 de oameni strangeam intr-adevar acum 15-18 ani, cand organizam Luna Studentului Clujean si festivalul berii. Asta e nivelul la care au gandit “strategic” revenirea industriei? Cu 15 ani dati inapoi?”, a afirmat Chereji.

Organizatorii Electric Castle au anuntat deja ca editia din acest an se amana pentru 2022.

„Luand in calcul ultimele masuri anuntate de autoritati privind limitarea numarului de spectatori pentru toate evenimentele culturale si de divertisment din aceasta vara, organizatorii Electric Castle au luat decizia de a amana pentru 2022 editia a 8-a a festivalului. Trupele twenty øne piløts, Gorillaz & Deftones au fost reconfirmate pentru noile date, stabilite pentru 13 – 17 iulie 2022. Focusul pentru urmatoarea perioada va fi de a convinge autoritatile sa clarifice masurile anuntate, astfel ca experienta Electric Castle sa existe, chiar si intr-o forma diferita, in 2021”, au precizat reprezentantii Electric Castle.

Adauga comentariu