UNTOLD, nespus de putine bilete vandute

Cu acelasi retetar muzical an de an, Untold pare ca isi plictiseste fanii care, in acest an, nu au prea mai sarit pe bilete. Adevarul e ca uitasem si nu observasem ca in acest an, Buta a uitat sa se laude ca e sold out nu stiu ce promotie de bilete etc. Cica saptamana trecuta erau vandute putin peste 50 000 de bilete ceea ce foarte putin.

Bine ca sponsorii pompeaza milioane de euro in Untold (stati linistiti ca si anul asta o sa va zicem cat a luat Buta de la fiecare, o sa va cruciti), si ii pompeaza degeaba ca ROI-ul e negativ. Da' daca e trendy, ce sa mai zici...

Comentarii

dacopatul

24.06.2018 00:40

Asa cum a aparut aceasta afacere, pardon, festival, tot asa va dispare.

Drogatold

29.06.2018 10:00
numai drogații, spălații pe creier și pițiponcii se mai duc la Untold. care Untold? aceiași ciorbă de trei ani. toți imberbii și nubilele scăpate de-acasă dau bani plodului unui securist. câte puțin de la proști, să aibă deșteptul mult!

Ion A.

30.06.2018 01:54

degeaba sunt vandute mai putine bilete, deranjul va fi la fel ca in anii trecuti :(

ultras clujean

04.07.2018 22:51

abia astept sa aud ca nu se mai tine UNTOLD..o prostie cat china de mare

Doar Eu

01.08.2018 15:23

Nu acolo e problema.Din perspectiva mea faptul ca nu a fost vandut nr estimat de biletete este cauzat de doi factori:- au scumpit destul de mult de la un an la altul costul unui bilet/abonament (anul asta a ajuns la 600 RON)- a organizat Neversea la mare iar lista de "nume mari" a impartit-o in doua (e adevarat ca o parte au concertat si la mare si vor fi la Cluj, dar totusi a trebuit sa imparta DJ-ii "vedete" intre cele doua festivale. Dj de top au fost prezenti doar la Neversea: Axwell λ Ingrosso, Hardwell, John Newman etc.  Concluzie: La un pret mai mare al abonamentelor si o reducere a numelor de top de pe scena a rezultat o scadere a vanzarilor - Lucru de asteptat!       

Adauga comentariu