Untold, mult mai zgomotos decat prevede legea

Comentarii

:)

09.08.2016 12:16

Situatia e mult mai grava, cifrele care v-au fost comunicate sunt "guma de mestecat pentru presa", iata si de ce: "Masuratorile" au fost facute de APM Cluj, la niste ore cand basii nici macar nu erau la maxim. Niste cunostinte se revoltau pe Facebook pe la ora 2-3 dimineata, atunci cand au fost treziti de basi... in zone din Floresti, Zorilor, Gheorgheni.  Cum masoara APM-ul, chiar langa Cluj Arena nu se simte asa puternic, din cauza constructiei stadionului. Aceiasi agentie a masurat si nivelul mirosului  fermei din Floresti, martea si miercurea, cand ei poluau puternic vineri si sambata.. .. asa ca cifrele sunt cut totul altele, mai mari, din pacate. 

Florin

09.08.2016 15:06

Minciuni, au fost lejer peste 100 dB ! Intrebati orice cunoscator, as zice chiar 110 dB. ADMIN: Vineri, pe 5 august, Györke și membrii comisiei din cadrul Prefecturii au măsurat nivelul decibelilor în mai multe puncte din zona principală de desfășurare a Festivalului Untold, la orele 16 și 22.Potrivit unor surse, noaptea, nivelul decibelilor atingea pragul de 85, în condițiile în care există un articol de lege care îl plafonează în jurul valorii de 25-30 de decibeli.Rapoartele oficiale privind poluarea fonică din zona Cluj Arena vor fi disponibile abia la sfârșitul săptămânii.Györke, în schimb, spune că a constatat insuficiența cadrului legal privind sancționarea administrațiilor locale care, deşi sunt reclamate de cetăţeni, aprobă poluarea fonică.

Marius

09.08.2016 20:06

Pe langa copii si parintii de la pediatrie, si bolnavii din clinicile si spitalele de pe str. clinicilor a fost cineva sa intrebe bolnavii si medicii/asistentele de la chirurgie maxilo-faciala? ma intreb doar asa, ca este peste drum de gardul untold si chiar vis-a-vis de scena din spatele casinoului (daca am vazut bine si acolo a fost o scena, ma scuzati daca gresesc).

Adauga comentariu