Untold Festival a generat 120 de tone de gunoaie

Peste 250 de oameni au muncit patru nopti intregi pentru a pastra curatenia in Parcul Central in perioada Untold Festival. Angajatii Rosal au strans in aceasta perioada 120 de tone de gunoi de pe suprafata festivalului.

Nu am facut curat in incinta stadionului, dar toata “curtea” festivalului a fost a noastra – parcul si imprejurul Salii Polivalente. Am muncit mult, dar rezultatele au fost multumitoare pentru toata lumea. A fost o reusita”, spune Ioan Muresan, directorul Rosal.

In prima noapte, 46 de anjajati Rosal au muncit exemplar pentru ca aleile din Parcul Central sa fie curate in permanenta. Incepand cu a doua noapte, numarul muncitorilor a crescut la 70 si s-a pastrat asa pana la finalul festivalului.

Am avut cisterne de apa, compactoare, perii, tot ce a trebuit ca sa iasa bine. Ne-am straduit pentru ca e vorba de Cluj, a fost o ocazie unica, a venit multa lume si nu am vrut sa dezamagim”, mai spune Ioan Muresan.

Acesta sustine ca in cele patru zile s-au strans 120 de tone de gunoi din centul orasului, care au fost depozitate pe rampa temporara de la Pata Rat.

Comentarii

eu

03.08.2015 17:20

cine a platit rosalul? share sau primaria?

Adauga comentariu