Untold Festival, copiat dupa Electric Castle?

Comentarii

paul

09.01.2015 16:33

Bai Ioana,acu tu te iei singura la misto...asta ii articol?sau ai ramas in pana de ispiratie?1. Daca un festival e pe muzica electronica si are 4 scene inseamna ca copiaza electric castle?nu de alta dar iti mai pot da vreo 4-5 exemple(unele mai vechi decat EC) care au aceasi configuratie(nesimtitii!)2. Partea cu legatura avuta cu numele filmului nici nu o mai comentez(surse anonime inseamna ca poti sza scrii ce vrea muschiul tau caci nimeni nu iti poate infirma sau confirma spusele)Si daca ai fii la primul articol de genul...:(

OROS EOPROASTA

10.01.2015 06:44

Din pacate Romania seamana asa de mult cu Ungaria sau cu Bulgaria sau cu Austria.... Au presedinte, au guvern, au parlament. Oh am uitat! Au si legi similare. Clar Romania a copiat aceste tari. Cu siguranta Austria A FOST PRIMA TARA DIN LUME CARE A AVUT ASA CEVA!Domnisoara Oros lasati maroul... ca deja miroase urat redactia. Electric Castle este cel mai original de pe planeta? Cum ar fi sa scriem un articol "Hahahaha Electric Castle a fost copiat dupa modelul unui festival din Europa." Aaaa am uitat ar insemna sa nu mai dam cu piciorul in conducerea PNL(PDL) de la Cluj.Sincer tine minete Ioana ce spun si publica acest mesaj pentru ca sa vada si altii. As vrea sa stiu ca intr-o zi intra cineva la voi in redactie cu o bomba cu rahat. Macar asa stiu sigur ca inghititi ceea ce livrati. De ce ma obosesc sa scriu cand nici macar nu locuiesc in Cluj? Nostalgie.

Alex

10.01.2015 13:03

Deci voi ăștia de la ziardecluj sunteți cei mai scalavi oameni.
Cat de hatter sa fii sa dai in festivalul asta doar pt ca Liviu Alexa are probleme mentale și se tot leagă de SHARE. Nu ma interesează problemele lui cu SHARE sau cu Boc sau cu președintele SHARE, dar sa tot ataci un festival care are potențial impresionant mi se pare o măgărie.
EC si Untold sunt 2 festivaluri diferite datorita DJiilor dar voi sunteți prea fixați sa atacați SHARE si căutați orice motiv (multe subiective-cam toate).
Daca la EC folosesc curent electric pt sonorizare, ar trebui ca la Untold sa facă altfel, in caz contrar copiază EC? Daca EC are loc in aer liber Untold tre sa fie închis?
Sunteți absurzi.

Exit Festival

10.01.2015 14:26

Electric Castle este copiat 100% dupa Exit Festival. Nu exista un element original la EC, care sa nu fi fost deja facut la Exit. Hai sa vedem cateva exemple: Exit se tine intr-o cetate, EC intr-un "castel". Exit are Main Stage pt liveuri si Dance Arena pt DJ. La EC regasim Main Stage si Dance Garden in loc de Dance Arena. Dar hai sa vedem ce mai au Exit si au copiat "originalii" de la EC: scena reggae, chill zone, silent party, etc.Asa ca mai lasati-ne cu EC ca sunt cei mai mari copiatori. Inclusiv Boiler este o copie si toate evenimentele lor "originale". Faptul ca nu stiti voi de unde le copiaza, e altceva.Asa ca mai bine o copie dupa Ultra Europe si Tomorrowland decat Exit. Era cazul sa se faca si la noi un eveniment dupa modelul celor din Europa de Vest si USA     

Dora

12.01.2015 09:51

Sa nu uitam de cum au copiat Snow Ride (parca) dupa Snow Fest. 

hm

10.01.2015 17:41

sunteti un ziar praf

Anonim

05.08.2015 00:18

ELECTRIC CASTLE ? E cumva o revista ? Nu am auzit de ei ....UNTOLD FESTIVAL A FOST BESTIAL. Nu va ajunge EC nici in 10000 de ani cum a fost UNTOLD la prima editie. UNTOLD are potential ENORM. 

Adauga comentariu