Untold atrage tot felul de fluturi la lampa lui Boc

În această seară, la ceas de cină târzie, se pare ca un alt lider politic a tras la lumina din Primăria Cluj-Napoca.

După vizita lui Dan Barna, Dacian Cioloș a trecut și el puțin până la ”nașul” din inima Transilvaniei, să ia lumină de la poate viitorul președinte de țară, Emil Boc. 

Frumos, simplu, cât de cât...

De altfel Dan Barna a confirmat vineri într-o dezbatere cu ceilalți contracandidați la șefia USR PLUS că s-a întâlnit vineri cu Însuși Excelența Sa, Maestrul Emil Boc, pentru a discuta despre criza guvernamentală. De altfel a și fost fotografiat deșirându-se pe strada Memorandumului (Memo, cum îi zic clujenii), în drum spre întâlnirea cu Boc.

„Da, confirm lucrul acesta, am văzut și în presă, am avut o întâlnire cu primarul Clujului, domnul Emil Boc, căruia i-am transmis foarte clar că ideea de a continua cu Florin Cîțu nu este o este o opțiune pe masă. Nu este un moft, nu este un punct de vedere pe care-l exprimăm într-un context în care să așteptăm primim ceva. Este o situație foarte clară”, a spus Dan Barna.

Ulterior, într-o conferință de presă, Dacian Cioloș a anunțat că va bântui și el străzile municipiului Cluj-Napoca pentru a se întâlni și el cu Eml Boc.

O întrebare, totuși, persistă: le-a rezolvat Emil Boc, sau nu, bilete la Untold?

Adauga comentariu