Uniunea Salvați România și senatorul Goțiu consideră că a dona bani unor spitale de copii e un gest de penitență și autosancționare

Comentarii

Dragoș

08.02.2017 09:52

Oameni buni. Omul a greșit; nu doar că a adormit, dar și la prima declarație ca urmare a acestui fapt. Dar eu cred că dați cu tunul unde nu trebuie. Mie mi se pare acceptabil gestul său de reparație, și nu cred că "prin extenso" mesajul ar fi că tot ce înseamnă caritate e de fapt gest de penitență. Hai să vedem partea plină a paharului, ați mai auzit pe vreun parlamentar care să facă acest gest? Sau dacă e să dăm în alții, hai să dăm în aleșii noștri de la PSD, care din obediență față de partid au votat un buget ce ne lasă fără nici o investiție mare în infrastructură finanțătă de la bugetul de stat. Părerea mea.

08.02.2017 12:56

Vorbesti prostii, esti manipulat de presa de comanda si nu vezi lucrurile cu acel ,,common sense''! Omul nu a gresit, ci e pur si simplu incompetent pentru inalta demnitate a functiei, nu o intelege, nu stie care e rolul lui si ce trebuie sa faca acolo! Pur si simplu palaria de deputat e prea mare pentru capul lui! Ar trebui sa plece, sunt si oameni competenti, dar fiindca nu sunt pupincuristi, nu ajung deputati! De el era nevoie doar pe post de ,,stalp de telegraf'', sa voteze cum i se transmite si sa nu intrebe prea multe! Cat despre infrastructura si investitii straine...daca dupa 27 de ani in care nu vezi nici autostrazi, nici firme mari cu capital romanesc, oamenii sunt sclavi in continuare la multinationale pe salarii mizere...nu prea ai inteles pe ce lume traiesti! Pariu ca nici din aceste demonstratii nu ai inteles nimic! Sa-ti spun eu ca miza este ca strainii sunt suparati ca trebuie sa plateasca de acum 16% la stat in loc de 5%?! Sau ca serviciile sunt suparate la li s-a redus bugetul in favoarea sanatatii si cresterii salariilor?! Si ca de aceea s-a ascos ,,artileria'' in strada (tinerii frumosi si liberi)?! Probabil oricum nu ai intelege!!

Dragoș

08.02.2017 16:24

Nu ăsta e fondul problemei; articolul se lega de gestul lui, de a dona indemnizația. Și nici de alte avioane conspiraționiste cu spălat pe creier și alte chestii. Ms că știi mai bine  decât mine ce și cât înțeleg din lumea asta. Apoi, funcțiile de demnitar public (consilier, deputat etc) nu se dau pe bază de concurs și evaluări de competențe, ci pe baza unor alegeri, ăsta e sistemul democrației reprezentative. Cum necum omul a fost ales ales, deci are dreptul de a fi în parlament. Că e mai bun sau mai prost ca altul ales acolo, sau decât alții care ar fi vrut săracii să fie aleși dar poate nici nu au candidat.. asta este.

Adauga comentariu