Unicul showroom PUMA din Cluj-Napoca - prețuri de outlet în centrul Clujului, la etajul doi al magazinului Central

Cumpărături cu bani puțini pentru branduri de top, fără să depindem de mijloacele de transport, asta ne dorim cu toții. Pantofi sport de la 69 de lei, hanorace sau pantaloni de trening de la 99 de lei, în zona zero a Clujului găsim prețuri de outlet la toate produsele PUMA.

Reporter: Suntem în centrul Clujului, la etajul doi al magazinului CENTRAL, alături de Alexandra Todoran, managerul showroomului PUMA. Bine te-am găsit, Alexandra. Știu că acesta este singurul showroom PUMA din Cluj-Napoca.

Manager PUMA Cluj: Da, așa este, este singurul. Suntem într-o zonă centrală, suntem singurul magazin din Cluj. Într-adevăr, mai sunt magazine care au produsele noastre, colaboratori, dar suntem singurul și ne mândrim cu asta. Poate suntem un magazin care favorizăm, ca să zic așa, între ghilimele, bărbații. Avem o gamă foarte largă de articole pentru bărbați, dar găsiți și multe produse pentru femei și copii, de la încălțăminte, accesorii și îmbrăcăminte.

Reporter: Știu că aveți o gamă specială, branduită cu Ferrari, Redbull, Motorsport. Cui se adresează această gamă?

Manager PUMA Cluj: Da, avem într-adevăr produse Motorsport, Ferrari, Redbull, Mercedes, în mare parte adresate bărbaților, dar avem și încălțăminte de femei și de copii.

Reporter: Fiind vorba de branduri renumite, probabil că ne gândim la prețuri mari. Dar găsim prețuri de outlet în showroomul PUMA.

Manager PUMA Cluj: Da, suntem magazin tip outlet, la noi găsiți o varietate foarte mare de produse, dar și cantitativ. Deci primim și cantități mari și atunci, din start, prețurile sunt mici. Noi le reducem automat și mai facem și o reducere extra, adică produsele le veți regăsi la prețuri și mai scăzute.

Reporter: Așadar găsim produse la prețuri foarte bune, nu trebuie să ne speriem că este vorba de branduri renumite.

Manager PUMA Cluj: Nu, nici vorbă. Avem și colecții actuale, dar și colecții de acum 2-3 ani și atunci toate prețurile la noi sunt reduse, așadar oricine vine la noi nu trebuie să se sperie, nu va găsi deloc prețuri mari, dimpotrivă, unele foarte accesibile pentru toată lumea.

Reporter: Există marele avantaj că sunteți localizați în centrul orașului, într-un loc cu posibilitatea de a-ți parca mașina, de a-ți face cumpărăturile, de a servi o cafea, când vii însoțit de familie sau de prieteni.

Manager PUMA Cluj: Mie mi se pare locul foarte bun, fiind în centrul Clujului, deoarece avem și strada (n.r. Regele Ferdinand) recent renovată și atunci oricine poate să vină cu trotineta, cu bicicleta, pe jos într-o plimbare sau cu mașina, deoarece există și locuri de parcare. Mi se pare mult mai convenabil, decât să fim într-o zonă din afara Clujului, unde lumea ar depinde de un mijloc de transport. În schimb, aici, în centrul orașului, poți veni oricând, intr-o plimbare, pur și simplu.

Reporter: Ce aduce nou colecția anului 2020 în showroomul PUMA?

Manager PUMA Cluj: La noi merg foarte bine colecțiile Evo, Evo Stripe, avem și partea de running-training pe care ne axăm mult: tricouri, colanți de damă, bustiere, astea cam sunt noutățile pe care ne axăm.

Reporter: Există vreo culoare special cerută pentru anul acesta? Exită trenduri și în materie de culori diferite, față de ce s-a purtat anul trecut?

Manager PUMA Cluj: În general, clienții se axează pe lucrurile basic și atunci se caută foarte mult albul, negrul, bleumarinul. Există și pete de culoare, roșu, albastru, galben, dar în mare parte acestea sunt culorile căutate, pentru că sunt mult mai ușor de asortat și de purtat de către oricine.

Reporter: Ce aduce nou colecția nouă, colecția Evo, în ceea ce privește croiul, culorile?

Manager PUMA Cluj: Spuneam de culori, că ne axăm, în mare parte pe gri, negru și bleumarin. Vă pot vorbi despre două piese ale unui trening gri de damă, Evo Stripe. Le regăsim și în colecția pentru bărbați, sunt foarte căutate, pentru că oferă lejeritate în mișcare și, în același timp, se mulează, pe constituția, pe corpul fiecărei persoane. Nu trebuie să arăți într-un fel anume să ți se potrivească, plus că sunt foarte versatile, poți să le porți cu absolut orice, arată foarte bine. Cumva, nu o să arate ca un trening, arată mult mai bine.

Reporter: Are un croi care avantajează orice constituție și este și confortabil, comod la purtare.

Manager PUMA Cluj: Până la urmă asta căutăm cu toții la produsele sport, să fie cât mai lejere, dar totuși să aibă și o anumită ținută. Și cred că toată lumea caută lucrul ăsta, să nu arate ca într-o haină de casă. Iar produsele Evo Stripe chiar dau acea ținută, iar în momentul spălării nu își vor pierde forma, nu se vor deforma, nu se vor scămoșa.

Reporter: În ceea ce privește prețurile, dacă ai putea să ne dai câteva indicii în ceea ce privește un preț pentru o pereche de pantaloni de trening sau un hanorac. Suntem curioși ce înseamnă prețuri bune, prețuri de outlet.

Manager PUMA Cluj: Pot să vă arăt prețurile inițiale ale produselor și apoi prețul de outlet, la care au ajuns la noi în magazin. Un pantalon de trening poate fi găsit chiar la 99 de lei, redus de la 200 de lei. O bluză de trening sau un hanorac, la fel, la 119 sau chiar 99 de lei.

Ideea de outlet e ca, în momentul în care vii, trebuie să fii hotărât să și cumperi, deoarece a doua oară s-ar putea să nu mai găsești mărimea sau culoarea respectivă. Ideea este: ai venit, ți-a plăcut, ai cumpărat și pleci acasă mulțumit! Plus că oferim tot suportul, avem o echipă care oferă tot ajutorul clienților și putem găsi produse pentru orice buget, pentru orice constituție, aici, în magazinul PUMA.

Avem și o zonă special destinată ultimelor bucăți, atât la încălțăminte, cât și la îmbrăcăminte, cu prețuri mult reduse. Vă pot arăta un pantof sport la reducere, mai special, confecționat din materiale reciclate în proporție de 85-95%. Vorbim de colecția First Mile, care cuprinde, în mare parte, produse din materiale reciclate.

Reporter: Mulțumim frumos, Alexandra. Suntem in centrul Clujului, la etajul doi al magazinului Central, în magazinul PUMA, unde am găsit prețuri foarte bune, de outlet.

 

Adauga comentariu