Unde-s incendiile de altă dată de la Pata Rât?

Cu durere în suflet vă anunțăm că la Pata Rât s-au întinat azi noapte nobilele idealuri ale incendiilor de rampă. Domnule Pantelică, au să vă judece colegii dvs piromanii! 

Miercuri, către miezul nopții, pompierii ne anunțau că a izbucnit un incendiu la rampa de deșeuri de la Pata Rât. Apoi, s-a așternut o tăcere adâncă, apăsătoare și profundă ca negrul nopții. Dar să lăsăm licențele poetice deoparte și să trecem la... mizeriile noastre. 

După o noapte tăcută, de dimineață, aflăm tot de la pompieri că „la Pata Rât a ars la suprafață aproximativ 5 mp, însă arderea s-a manifestat și în adâncime”. Au intervenit două autospeciale încadrate cu două echipaje. 
Și uite așa am ajuns să credem că nici incendiile nu mai sunt ce-au fost odinioară la Pata Rât. Ce face mâna criminală care umblă liberă prin oraș de atâta vreme? I-au înghețat degetele și nu a mai putut să pună focul cum trebuie? Păi au fost puse în mișcare degeaba două echipaje de pompieri și au fost puși pe jar degeaba și jurnaliștii. Rugăm pe această cale mâna criminală să își facă treaba pentru că ne-a dezamăgit îngrozitor. Nu se mai poate așa. După ce de peste un an și jumătate am avut incendii spectaculoase la rampă, acum dintr-o dată ne trezim cu un fâs de 5 mp?! 

ion pantelimon

Și domnul Ion Pantelimon (zis Pantelică), „bossu' la rampă”, ce faceți? Nu vă mai îngrijiți nici măcar de buna ardere a gunoaielor? Haideți, dați-o naibii de treabă! Nici aici nu ne mai putem baza pe dvs? 
Să fi fost azi noapte de vină și stația de piroliză de la Pata Rât? O fi descompus deșeurile în profunzime și nu se mai „vede” flăcările la suprafață? Arde mocnit pe interior? Prea multe întrebări nu „are” răspuns, așa că „dăcât” să ne cuprindă dezămăgirea și mai tare, ne oprim aici, nu înainte de a-i dori inspirație înflăcărată mâinii criminale! 

Adauga comentariu