Unde e Emanuel Ungureanu? Nu e la proteste? Nu e la spital, la Balș?

Partidul AUR, în frunte cu George Simion, a organizat, sâmbătă, începând cu ora 17.00, un protest la Ministerul Sănătății, în urma incendiului de la Institutul „Matei Balș”. În jurul orei 18.00, protestatarii au plecat într-un marș spre Piața Victoriei şi apoi spre Institutul ”Matei Balş”, scandând „Demisia”, „Ieșiți din casă, dacă vă pasă”, „Ce vrem noi e și pentru voi”.

Potrivit g4media.ro, participanții au vuvuzele și steaguri tricolore pe care este aplicată sigla AUR și scandează „Demisia”, „Asasinii”, „La pușcărie”, „România, trezește-te!”, „Ieșiți din casă, dacă vă pasă”, „Jos Iohannis”.

Fiind al treilea incendiu la o unitate spitalicească, într-un interval de trei luni, ne așteptam ca USR să iasă în stradă să protesteze împotriva ministrului incompetent de la Plus, Vlad Voiculescu, mai ales că USR a inventat mișcarea #rezist și s-a cățărat politic pe tragedia de la Colectiv.

După cât l-a criticat pe Raed Arafat, Emanuel Ungureanu trebuia să fie primul care să iasă la protest, să îi ceară demisia. Dar el e prea ocupat să se joace de-a Ministrul Local al Sănătății, să numească directorul medical la Spitalul Județean din Cluj. 

Ne întrebăm: unde e acum Emanuel Ungureanu? În Matei Balș, filmând mizeria, în Spitalul CFR Cluj sau în cel din Piatra Neamț?

Ungureanu acum nu sare, deci nu vrea schimbare.

Adauga comentariu