Unde a disparut USR la Cluj? USR Cluj e in moarte clinica de mai bine de 2 luni. Antibonus: au strans doar 20 000 de semnaturi pentru Barna. De o luna, la Cluj se vorbeste doar de PSD

De mai bine de 2 luni, organizatia clujeana a USR pare ametita, cu glicemia politica scazuta rau. Imbatati prea tare de victoria falsa de la europarlamentare (cu peste 80 000 de semnaturi in sectii speciale), useristii clujeni au lasat-o foarte moale cu campania in local: actiuni politice putine, tambalau politic 0, teme reale de campanie locala lasate sa treaca pe langa, adica... dezastru. Semnul si mai ciudat ca ceva se intampla in filiala USR Cluj este faptul ca s-au strans PE JUDET doar 20 000 de semnaturi pentru sustinerea candidaturii lui Barna la Cotroceni. Foarte putinm daca e sa ne gandim ca pe judetul Cluj USR a luat la 26 mai circa 119 000 de voturi.

Filiala USR Cluj este 98 la suta antiBarna, iar asta ameninta sa distruga total sansele candidatului sa acceada in turul 2.

In plus, de la numirea sa in functia de sef al PSD Cluj, Liviu Alexa a reusit intr-o scurta perioada de timp sa dea niste lovituri de imagine care au facut ca in Cluj sa se vorbeasca in mod incredibil doar despre PSD. Cum? Adoptand o stranie retorica userista de faopt, dar ducand discursul spre Stanga, fapt ce l-a facut pe unul dintre cei mai buni consultanti politici din Cluj sa exclame: "Practic, Alexa le fura pita politica celor de la USR Cluj. Daca o tine tot asa, acum ca are si un partid puternic in spate, le va anula pana la locale useristilor speranta oricarei majoritati".

 

 

Adauga comentariu