Unde ajung scrisorile către Moş Crăciun?

Sute de copii i-au scris lui Moş Crăciun, lăsând scrisorile în cutia poştală amplasată în tramvaiul dedicat celui mai îndrăgit om al momentului.

Dar unde vor ajunge scrisorile? Având în vedere că tramvaiul circulă până în Ajun, nu prea mai au timp spiriduşii CTP să le expedieze în Laponia.

"Fiecare scrisoare va fi scanată şi vom face pe site o secţiune dedicată acestor scrisori. Vom alege o scrisoare pe care o vom premia. Nu mă întrebaţi de criterii, va fi una din scrisorile speciale", a precizat Liviu Neag, directorul Companiei de Transport Public Cluj-Napoca.

Dragi părinţi, dacă nu aţi reuşit să aflaţi ce îşi doresc cei mici, veţi putea afla după Crăciun, de pe www.ctpcj.ro.

Ajunşi în faţa Moşului din tramvai, micuţii se fâstâcesc, se mai ruşinează, uită subit ce au pe lista de pretenţii. Însă acasă dictează cu spor partintilor liste lungi şi costisitoare de cadouri.

David este în clasa pregătitoare. A scris pe lista 15 jocuri din care Moşul să aleagă măcar vreo 5. "A scris el scrisoarea, a învăţat singur literele, de pe un joc. Nu că n-aş fi intuit, dar măcar ştiu clar ce îşi doreşte", spune mama lui.

Andrei are 4 ani şi i-a dictat tatălui său prima scrisoare către Moş Crăciun. "O puşcă cu lasere şi gloante, un kilogram de struguri verzi şi 41 de mango, avocado şi ananas", a fost dorinţa băiatului. Acesta a ţinut să precizeze că a fost liniştit şi nu i-a necăjit pe mama sau tata.

"Să ştiţi că şi eu îi voi scrie Moşului, chiar dacă nu mai sunt copil. Cred că ne face bine, uneori, să ieşim şi doar pentru câteva zeci de minute din cotidian şi să ne amintim cum era să nu mai avem griji, să putem visa şi spera. Ştiu exact ce-mi doresc", ne spune zâmbind mama unei fetiţe care încearcă să-şi amintească numele tuturor poneilor pe care şi-i doreşte.

Adauga comentariu