Una din femeile accidentate pe trecerea de pietoni în Mihai Viteazu a murit

Femeia în vârstă de 45 de ani, care a fost accidentată pe trecerea de pietoni, în această dimineață, în localitatea Mihai Viteazu, a decedat în cursul zilei de astăzi. La momentul sosirii echipajelor de prim ajutor, victima se afla în stop cardio-respirator, dar după mai multe manevre de resuscitare, medicii au reușit să o stabilizeze după care a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgențelor. Din nefericire, câteva ore mai târziu, femeia a murit.

Vă reamintim că un accident rutier grav a avut loc marți dimineața în jurul orei 07.00, în localitatea Mihai Viteazu. Două femei au fost lovite în plin pe trecerea de pietoni de un șofer neatent. Conducătorul auto a reușit să avarieze un autoturism în încercarea de a evita impactul. Ambele victime au fost găsite în stare gravă de echipajele de prim ajutor sosite la fața locului.

„Femeia de 45 de ani era în stop cardio-respirator, fiind începute imediat manevrele de resuscitare de către echipajele SAJ și pompierii sosiți la locul accidentului. După cca 20 de minute, corpul femeii a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportată la spital pentru a putea primi îngrijiri de specialitate. Ce-a de-a doua femeie, prezenta suspiciuni de fracturi în zona bazinului, era conștientă, însă prezenta și aceasta o stare generală gravă, fiind transportată la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Citește și:

Două femei, spulberate pe trecerea de pietoni în Mihai Viteazu. Una dintre victime a intrat în stop cardio-respirator


 

Adauga comentariu