Una cerem poporului, alta aplicăm boierilor. "Boier" Nicoară ne arată ce înţelege prin "responsabilitate"

Discursul politic al lui Marius Nicoară prin care susține prelungirea stării de alertă este doar pentru fraierii de rând. La nici două zile de la postarea prin care susținea un plan de relaxare organizat, Nicoară a participat la o competiție de golf cu 40 de participanți și a apărut în poze cu grupuri mai mari de trei persoane. Relaxarea totală va crește numărul de îmbolnăviri, dar aste e valabil doar pentru alții, nu și pentru marele senator clujean și prietenii lui. 

Iată ce posta senatorul Nicoară joi, 11 iunie:

Prelungirea stării de alertă este necesara pentru sănătatea românilor, pentru a nu irosi efortul făcut până acum pentru a ține epidemia sub control. Fac apel la toți parlamentarii clujeni responsabili să voteze prelungirea stării de alertă și să nu uite că această masura a Guvernului Orban a fost luată ca urmare a unor analize obiective si a sfaturilor medicilor și epidemiologilor. Deciziile ce țin de sănătatea românilor sunt mai importante decât orice calcul politic . Cei care vor să pună punct stării de alertă vor de fapt să pună în pericol sănătatea și viața românilor. Guvernul trebuie să aibă toate pârghiile legale pentru a se lupta cu virusul din comunități deoarece pandemia nu a trecut. O relaxare totală în momentul de față va duce la creșterea numărului de persoane infectate si la un risc mai mare de decese. Clujenii trebuie să înțeleagă că starea de alertă nu înseamnă înăsprirea condițiilor, ci înseamnă continuarea, în mod organizat, rațional, a planului de relaxare, pe care Guvernul l-a pus la punct. De aceea, stimati parlamentari PSD, USR si UDMR, vă cer să vă gândiți la români și nu la calcule politice și să vă convingeți colegii să voteze prelungirea stării de alertă.

Două zile mai târziu, acesta zâmbea fericit în poze la competiția de golf unde potrivit postării lui Claudiu Vasiluță, cel ce se laudă că a ocupat locul 1, au participat peste 40 de persoane. Ce contează că nu se pot forma grupuri mai mari de trei persoane decât după data de 15 iunie (conforn stare de alertă), pentru ei se poate face o excepție și să fie 40 (ca la Ali Baba) în teren şi patru în aceeași poză... Desigur şi fără a respecta distanțarea socială. Dacă Orban poate trage din ţigară şi la măsea în spaţiul închis al biroului de Premier, de ce nu ar putea şi alţii să-i urmeze exemplul?

Nicoară face un apel la responsabilitate și, în dulcele stil politicianist, a doua zi ne arată și ce înțeleg politicienii prin responsabilitate

Claudiu Vasiluță e un sfertodoct cu 4 lei în buzunar care însă se comportă ca un cocalar ce vrea sa parvină. Acesta își face poze la turnee de golf, un sport care implică de obicei un anumit statut, dar el nu are milioanele pe care încearcă să le afișeze.

 

Adauga comentariu