Un vechi membru al PNL Cluj îi bate obrazul lui Emil Boc: "Am avut și prim ministru de la Cluj și nu s-a făcut pasaj la Tăietura Turcului"

De când cu dezvoltarea economică a Căii Baciului şi a comunei Baciu şi traficul dinspre Floreşti către locurile de muncă din aceste locaţii, şoferii s-au plâns de traficul infernal provocat de trecerea la nivel cu calea ferată, de pe Tăietura Turcului. Fiecare tren care tranzitează zona duce la formarea unor cozi infernale. Fireşte, în foame după imagine, populistul din gură Emil Boc s-a prefăcut o vreme că aude aceste reclamații și a anunțat că face un pasaj (sunt deja 4 sau 5 ani de la ultimul anunţ triumfalist că pasajul e imeediat după colţ, gata, la cheie). Apoi l-a mutat în ograda companiei CFR și Ministerului Transporturilor (răii care nu vor să dea aprobările - EL ÎNSUŞI BOCUL ar vrea, dar alţii nu-l lasă). Aceştia (Ministerul Transporturilor şi CFR-ul), vor moderniza cândva linia de cale ferată și vor face şi investiția în pasaj. În aceşti noi termeni (ai pasării responsabilităţii) s-a vorbit anul trecut înainte de alegerile generale (votaţi PNL, victorie!). De atunci peste promisiuni s-a aşternut corul înjurăturilor şoferilor care aşteaptă în trafic. În rest, nimeni nu știe de atunci nimic.

Interesant este cum şi vechi membri ai PNL Cluj încep să ia atitudine împotriva procrastinărilor şi minciunilor lui Emil Boc.

”Aici e locul unde incompetența ne arată cum în orașul de 5 stele nu avem un pasaj supra sau subteran pentru mașini, datorită unei magistrale CFR. Tot Grigorescu, Baciu, zona stadion CFR și Tetarom I sunt în delir zilnic la fiecare tren care trece pe acolo. Problema e asa grava de foarte mulți ani și autoritățile dorm. Ultima data au dat vina pe CFR, dar oare nu am avut noi prim-ministru din Cluj? Oare CFR nu era în subordinea guvernului sau compania în sine sub ministerul transporturilor deci tot sub premier?

Str. Fabricii de Zahar aceeași problema, dar deocamdată nu la fel de grava ca trafic. Orașul s-a extins cum sa ai treceri de cale ferata la nivel de artere principale????

PS.: Mă tot întreabă lumea de ce nu tac și dacă eu mai sunt membru PNL! Ei bine da mai sunt membru PNL de vreo 15 ani!”, a transmis Valentin Lungu, membru al vechiului PNL Cluj.

Adauga comentariu