Un troleibuz a luat foc pe Horea. Martorii spun că șoferul nu avea stingător VIDEO

Mai mulți șoferi au semnalat pe Facebook că un troleibuz s-a aprins pe strada Horea, între stații. Oamenii au spus că în mijlocul de transport mirosea oribil, mai mult șoferul nu avea la îndemână un stingător.

Potrivit Știri de Cluj, șoferul a oprit la prima stație, iar călătorii au coborât. Martorii la incident au spus că șoferul se agita pur și simplu în jurul fumului deoarece nu avea în mașină un stingător.

Focul nu s-a intensificat, dar a durat câteva minute până șoferul a reușit să îl stingă cu ajutorul unui stingător împrumutat. Liviu Neag, șeful Companiei de Transport Public (CTP) e foc și pară din cauza informațiilor relatate de către martori și publicate în presa locală, conform cărora șoferul troleibuzul și-ar fi lăsat stingătorul în garaj. Neag afirmă chiar că troleibuzul nu a luat foc și că știrea e falsă.

,,E fals. Nu a luat foc niciun troleibuz. A fost pe strada Horea, nu la Sora. Sâmbătă după-masă a fost evenimentul, a rămas blocată frâna de mână la un troleibuz și de acolo s-a produs acel abur și acea temperatură. Nu s-a întâmplat nimic, a oprit șoferul, a deblocat frâna după care a plecat mai departe în cursă. Nu e adevărat că nu a avut stingător, fiecare are stingător, dar nu a avut nevoie de el. Pentru că trebuia deblocată frâna numai, a mai stat 3-4 minute”, a declarat Liviu Neag pentru Ziar de Cluj.

Un cititor Ziar de Cluj ne-a trimis un mesaj în care afirmă că, în firma condusă de Liviu Neag, aceste situații sunt mușamalizate.

,,Troleibuzul  e  nimic,  dar  săptămâna  trecută,  noaptea  a  luat  foc  un  autobuz  în  garaj  jos  pe  Plevnei  și  un Logan  care  era  parcat lângă autobuz.  Dar  aici  în  firma lui Neag  totul  se  mușamalizează”, a afirmat Elionora B.

Un incident asemănător a mai avut loc in luna mai a anului trecut, în Piața Ștefan cel Mare.

 

Sursa video: stiridecluj

Adauga comentariu