Un tramvai numit dorinta. Autoritatile locale vor sa aduca pana in 2021 o linie de tramvai in zona ultra-centrala.

Comentarii

Cineva

29.07.2016 15:11

Astia nu-s in stare sa amplaseze o baliza directionala, dar fac planuri cu tramvaie.

Radu

29.07.2016 17:45

O prostie uriasa! Nu e destul de aglomerat orasul? Nu sunt destul de degradate cladirile din centru? Mai e nevoie de trepidatii suplimentare si de un trafic mai blocat? Cu ce gandesc astia??

DAN

30.07.2016 11:04

  trebuie sa te contrazic, noua tehnologie a liniei ferate aproape nici nu o auzi, nu se pune problema de vibratii, ele sunt preluate de barnele de cauciuc  pe care sunt montate in schimb ar face harcea parcea tot centrul cu santierul de montare, memorandumului acum l-au terminat, investitie mare, motilor tot asa, acum sa le sparga, milioane pe apa sanbetei.

gugu ioan

30.07.2016 12:55

Tramvaiul a apus precum aparatele video si deck-urile sau magnetofoanele.acum sunt autobuze electrice.ele au roti nu au nevoie de sine.si pot merge pe trasee diferite.tramvaiul poate merge pe unde nu are sine?cit costa sa faci sinele ,cumperi autobuzele.ma intreb cite autobuze electrice se puteau cumpara cu cit a costat reabilitarea liniei manastur cugun autobuz elecyric cu siguranta e mai ieftin ca un tramvai.linia de tramvai dupa 10 ani necesita reparatii.si inca ceva. Memorandumului deabia a fost facuta acum o spargem din nou.iarasi santiere in tot cenyru.....​

Adauga comentariu