Un tâlhar eliberat recent din penitenciar a făcut show pe strada Aurel Vlaicu. Este unul din beneficiarii Legii recursului compensatoriu

Un bărbat care a fost eliberat din penitenciar, în luna august, grație Legii recursului compensatoriu, promovată de Tudorel Toader, a fost protagonistul unei urmăriri ca în filme, luni seara. A făcut prăpăd pe strada Aurel Vlaicu. Șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor, a continuat deplasarea, deși avea mașina ticsită de oameni. A reușit să acroșeze un autoturism în cursa sa nebună, iar acum este cercetat de Poliție.

Urmărirea a avut loc luni seara, în cadrul unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere.

“În jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 7 Poliție, aflați într-o acțiune dispusă pentru prevenirea accidentelor rutiere, au făcut semnal unui conducător auto să oprească pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca. Șoferul nu a oprit și și-a continuat deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia și, împreună cu colegii Secției 2 Poliție Rurală Apahida, au reușit să-l blocheze în trafic, la intrare în localitatea Apahida”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.  

Pe traseu, bărbatul a acroșat un alt autoturism aflat în trafic, însă și-a continuat deplasarea. Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul unității de poliție pentru audieri.

S-a stabilit că este un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Cămărașu. Acesta nu deținea permis de conducere. A fost eliberat din penitenciar în luna august 2018, fiind închis pentru tâlhărie. Acesta a beneficiat de Legea recursului compensatoriu.

În autoturismul bărbatului se aflau cinci persoane. Șoferul și pasagera le-au declarat polițiștilor că au fost la cumpărături în Cluj-Napoca, iar ceilalți trei au afirmat că au fost luați la ocazie.

Polițiștii desfășoară activități în vederea luării unor măsuri preventive față de bărbat.
 

sursa foto: Facebook/Info Trafic Jud. Cluj

 

Adauga comentariu