Un șofer și-a rupt mașina pe o stradă din Cluj

Un clujean și-a distrus mașina pe strada Borhanci. Șoferul susține că și-a fisurat janta și are două cauciuri tăiate. 

„Pentru administrația drumurilor din Cluj Napoca ,Borhanci,strada Borhanci sensul înspre autostrada Vâlcele, Someșeni.As ruga responsabilii sa rezolve totuși ceva.Geanta fisurata și două cauciucuri tăiate”, susține clujeanul.

Tânărul nu a reușit să evite craterele deoarece a încercat să evite o altă mașină ce venea pe contrasens, astfel că a luat gropile din plin.

Cei mai mulți dintre șoferii i-au transmis tânărului că așa arată mai toate străzile aflate la periferie și că trebuie să circule cu multă atenție. Aceștia sunt revoltați că primarul este mai interesat de zona centrală decât de străzile din cartiere. 

Mno, nu e in centru, nu se pune. Daca nu e vopsea verde pe margini, nu are rost sa repare  [🙂] . Clujul este, din pacate, DOAR in centru, revopsit si smart, nu neaparat pt. clujeni, mai degraba pentru cei care vin sa-si caste ochii. Daca iesi din centru si intri prin cartiere, multe "strazi" in stare si mai proasta o sa vezi. Din pacate.....

Boboc numai pe centru face treabă unde vin turiștii să viziteze Clujul 

Șoferii însă nu vor vedea reprarată această stradă prea curând deoarece face parte din proiectul viitoarei centuri a Clujului. Aceasta strada urmează să fie refacută odată cu centura, doar că nimeni nu știe exact când. 

Adauga comentariu