Un șofer rupt de beat, prins de polițiștii clujeni după o urmărire în trafic: consumase ”doar” trei beri - VIDEO

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au reținut pentru 24 de ore un șofer depistat în trafic sub influența alcoolului. Acesta circula haotic pe DN1E 60, motiv pentru care polițiști i-au făcut semn să oprească, însă bărbatul și-a continuat deplasarea, reușindu-se oprirea lui în siguranță după 3 kilometri de urmărire. 

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. În ciuda acestui fapt, șoferul a susținut că a consumat trei beri. 

La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 19:15, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un conducător auto care circula pe DN1 E60, fiind sub influența alcoolului.

Cel în cauză, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Poieni, se deplasa haotic cu autovehiculul pe DN1 E60, dinspre Huedin înspre Poieni. Acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea, motiv pentru care echipajul de poliție a pornit în urmărire, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

După circa 3 kilometri, s-a reușit oprirea bărbatului, în siguranță, pe raza comunei Poieni, în afara localității Bologa.

Adauga comentariu