Un șofer a intrat direct sub un TIR pe Bulevardul Muncii

Un accident rutier cu victime a avut loc, marți dimineață, pe Bulevardul Muncii, din Cluj-Napoca. Din primele informații, în accident au fost implicate un autoturism și un TIR.

La fața locului au intervenit autospeciale SMURD și ale Poliției.

”Accident rutier produs în jurul orei 09.25, pe strada Bulevardul Muncii, din municipiul Cluj-Napoca. Din primele date, un conducător al unui autoturism, în vârstă de 20 de ani, care se deplasa pe strada Bulevardul Muncii, spre strada Apahida, nu ar fi păstrat distanța de siguranță față de un ansamblu de vehicule care îl preceda,  condus de un bărbat de 37 de ani, intrând în coliziune cu acesta. În urma evenimentului a rezultat rănirea unui bărbat de 22 de ani, pasager în autoturism”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Andreea Vișan.

Conform IPJ Cluj, un conducător al unui autoturism, în vârstă de 20 de ani, care se deplasa pe strada Bulevardul Muncii, spre strada Apahida, nu ar fi păstrat distanța de siguranță față de un ansamblu de vehicule care îl preceda, condus de un bărbat de 37 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului a rezultat rănirea unui bărbat de 22 de ani, pasager în autoturism.

 

FOTOCREDIT: Facebook - Info Trafic jud. Cluj

Adauga comentariu