Un șofer din Iași a făcut prăpăd pe bulevardul Muncii. Un autoturism a fost proiectat într-un zid

Mai multe mașini au fost avariate în urma unui accident care a avut loc, luni seara, pe bulevardul Muncii. Pagubele totale sunt în valoare de aproximativ 90.000 lei.

În jurul orei 20.50, pe strada Fabricii, la intersecție cu bulevardul Muncii s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

“Conform primelor verificări, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Iași, care conducea o autoutilitară cu semiremorcă pe Bulevardul Muncii, înspre Apahida, când a ajuns la intersecție cu strada Fabricii nu ar fi respectat semnificația indicatorului rutier ocolire și a pătruns pe calea de acces destinată circulației tramvaielor, intrând astfel în coliziune cu un autoturism condus pe strada Fabricii înspre bulevardul Muncii de către un bărbat de 39 de ani, din Suceava. În urma coliziunii, ansamblul de autovehicule a fost proiectat pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism. De asemenea, autoturismul care circula regulamentar, pe direcția Bulevardul Muncii – Oașului a fost proiectat într-un zid”, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.  

Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a bărbatului în vârstă de 39 de ani din Suceava. El este șoferul autoturismului care circula dinspre Fabricii spre Bulevardul Muncii.

Potrivit estimărilor polițiștilor, valoarea pagubelor este de aproximativ 90.000 lei.

Comentarii

phantom

11.07.2017 12:59

s-au intalnit moldovenii

Adauga comentariu