Un șofer beat mort la volan s-a răsturnat cu TIR-ul la Pata Rât

Centura de Est a municipiului Cluj-Napoca este închisă după ce o cisternă încărcată cu diluant s-a răsturnat pe carosabil. Șoferul TIR-ului avea o alcoolemie de peste 1,20 mg/l în aerul expirat.

La fața locului s-au deplasat echipajele ISU, o ambulanță SMURD și echipajele de poliție. Polițiștii declară că traficul in momentul de față este blocat complet și se fac toate eforturile pentru a se relua în cel mai scurt timp.

Dupa pozitia TIR-ului răsturnat, polțistii spun că, cel mai probabil, accidentul s-a petrecut din cauza pierderii controlului volanului de către șofer.

”Conducătorul a fost transportat la spital pentu recoltarea de probe biologice, întrucât prezintă o alcoolemie de peste 1,20 mg/l in aerul expirat”, a declarat Traian Morar, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat, la rândul său, că TIR-ul transporta patru butoaie cu substanţe inflamabile folosite în industria auto, iar dintr-unul s-a scurs întreaga cantitate, de circa o tonă, iar din alt butoi doar o parte.

”Asigurăm măsurile PSI la faţa locului, am intervenit cu trei autospeciale şi un echipaj SMURD”, a spus Biriş. 

Adauga comentariu