Un singur lucru avea și Tișe de făcut de Anul Nou: să se asigure că drumurile județene sunt practicabile. Clujenii stau blocați în Stațiunea Băișoara de bine ce și-a făcut el datoria

De doi ani se chinuie Alin Tișe să asfalteze/modernizeze drumul către Stațiunea montană Băișoara. Anul ce tocmai a trecut, a reușit să se împăuneze cu finalizarea acestei asfaltări/modernizări, atât de necesare “dezvoltării turismului din județul Cluj” (cităm din comunicat).

CITEȘTE: Aflăm, dintr-o știre de înalt angajament jurnalistic, că s-au finalizat marcajele rutiere pe DJ 107R. După doi ani după ce, concomitent cu demararea lucrărilor de modernizare, se mai aruncau în gropile de pe acest drum niște bani pentru reabilitare!

Băișoara, fiind o stațiune montană, cu pârtii de schi, era de așteptat ca de Sărbători și de Anul Nou, clujenii și alți turiști de prin alte părți să facă turism și chiar să practice schi, mai ales că drumul tocmai ce a fost lăudat public ca fiind o performanță în domeniul reabilitării și asfaltării, mai ales că stațiune deține mii de locuri de cazare în zeci și zeci de pensiuni și viluțe care mai de care mai de vacanță.

Așa că Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, dacă tot a fost în minivacanța de iarnă cu amicul și sponsorul Călin Mitică în Austria (așa ni s-a șoptit în cască), putea să învețe de la austriecii aceia cum se practică deszăpezire și întreținerea pe timp de iarnă a drumurilor din zonele montane.

Dar nu a învățat nimic – că doar nu s-a dus acolo să învețe ceva.

Drept dovadă stau fotografiile și filmulețele despre bătaia de joc a autorităților locale pe care clujenii disperați ni le trimit pe adresa redacției.

Ei stau blocați în frig și zăpadă, Alin Tișe are să mai trântească, de la căldurică, un comunicat despre cum s-a intervenit cu utilajele pe drumurile județene și câți kilometri de bani publici a mai decontat amicilor de vacanțe.

Așa că, să-i mulțumim lui Alin Tișe că și-a făcut din nou datoria (în sensul că nici vorbă), pe banii și pe nervii noștri!

Adauga comentariu