Un sfat pentru patronii clinicii de chirurgie estetica ARTIS: infrumusetam putin si saloanele fraierilor de pacienti care va platesc milioanele de euro?

Clinica clujeana de chirurgie estetica ARTIS este una reputata in regiune. Medicii Cornelia Maior, Radu Onoe si Ovidiu Ivan fac lucruri bune pentru romance, si nu numai. Fiindca ARTIS nu e numai despre silicoane in sani sau fund. 

Succesul medical le-a adus celor trei fondatori si banii cuveniti. Asa cum se poarta in industria asta, patronii si-au tras (sau sotii lor) niste limuzine de sute de mii de euro si duc o viata indestulata, cu aerele de rigoare. Dar asta e problema lor. Problema pacientilor e ca ei dau mii de euro pe cate o operatie. La negociere si diagnoza, e vopsit gardul: receptia clinicii si cabinetele medicale sunt moderne si fitoase. Insa, dupa operatii, pacientii au surpriza neplacuta sa fie bagati in niste saloane cam... obosite, cu mobilier vechi, de la tusa Helga.

Pai, ce facem, ne zgarcim la tarate, domnilor patroni? Macar niste mobilier de la IKEA sau ceva susanea, dar nu obosiciunile din saloane.

Bun, pe de alta parte, este foarte posibil ca in ciuda limuzinelor super scumpe si a vietii indestulate, patronii de la Artis sa fie foarte foarte nacajiti. Ia uitati mai jos cum arata financiarele clinicii: desi in ultimii 4 ani au incasat 5 milioane de euro cifra de afaceri si si-au dublat cifra, ei abia traiesc, bietii de ei, marcand profituri mai minuscule ca o alimentara din Manastur, ceea ce, daca e sa ascultam de unii experti contabili, miroase fie a evaziune, fie a faliment. Judecand dupa limuzine, am zice ca miroase a nesimtire.

PS: Nu merge o litera luminoasa de la firma.

Comentarii

Marius

31.01.2018 13:08

Nu era rau daca lasa-ti si capul de tabel la tabelul postat ca sa intelegem ce inseamna cifrele expuse.

lola

01.02.2018 01:49
:)))mai rau ca in filmele de groaza..

lola

01.02.2018 01:48

mdaa ,primii curajosi bravo.Ziceati de felul cum arata saloanele sub orice critica dar blocul operator si terapia intensiva este sub orice critica ...parca e morga te i-a cu lesin ,barbotoare extrem de vechi aparatura uzata tot ce tine de bloc si terapie e un adevarat cosmar ...

Adauga comentariu