Un ”salvator” SMURD Cluj a snopit în bătaie un tânăr la o petrecere privată. Detalii interesante de la martorii incidentului

Un angajat al Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) Cluj i-a aplicat un ”tratament” cu pumni și picioare unui tânăr la o petrecere privată, într-un club din centrul orașului. Potrivit martorilor, salvatorul SMURD – a cărei identitate nu se cunoaște încă– a participat la o petrecere privată în noaptea de sâmbătă spre duminică a weekendului trecut.

În timpul dansului, angajatul SMURD, în vârstă de aproximativ 25 de ani, și-a ieșit complet din minți când un bărbat ar fi ridicat de mai multe ori, în mod accidental, fusta iubitei sale. Cadrul medical l-a lovit de mai multe ori cu pumnul pe tânărul în cauză și i-a aplicat și o lovitură cu piciorul în bărbie. Victima s-a prăbușit, aproape în stare de inconștiență, dar agresorul și-a ”uitat” menirea de salvator de vieți și l-a lăsat să zacă, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic de fapt, sub ochii îngroziți ai celorlalți petrecăreți. Din informațiile primite de la conducerea clubului, reiese faptul că agresorul nu s-a calmat decât la sosirea unui echipaj de poliție. 

”Din spusele oamenilor de ordine am aflat că 2 bărbați din același grup s-au îmbrâncit  ( pentru că unul dintre ei ridicase de mai multe ori fusta prietenei amicului ) în interiorul clubului, fiind despărțiți repede de oamenii de ordine și conduși afară din club. După aplanarea situației în stradă, din nou a fost lovit cel care a ridicat fusta fetei . Agresorul a fost imobilizat de oamenii de ordine pâna la sosirea poliției, între timp, cerându-și scuze pentru neplăcerea creată. Nu este cunoscut niciunul dintre ei de către angajații clubului ”, a declarat un reprezentant al Clubului After Eight pentru Ziar de Cluj.

Potrivit Gazeta de Cluj, tânărul transformat în sac de box a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență și s-a prezentat la IML a doua zi, de unde a scos un certificat medico-legal în care i-au fost recomandate între 5 și 6 zile de îngrijiri. 

Reprezentanții ISU Cluj spun că angajatul M. este acum în curs de împăcare cu bărbatul cu care a avut respectiva altercație.

”Cunoaștem incidentul. Se pare că este o culpă comună a celor doi și momentan sunt în curs de împăcare. În momentul în care vom avea date concrete sau vedem cum evoluează situația, se pot lua unele măsuri pe linie militară. Dar, momentan, cei doi doresc să se împace. O să aflăm concret ce s-a întâmplat pentru că fiecare parte își are varianta ei. Nu poți să iei o măsură doar pe baza unei opinii. În momentul în care avem concret ambele opinii reale și clare, atunci știm ce avem de făcut”, ne-a transmis Ciprian Cornea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Vom reveni cu amănunte.

Comentarii

Stefan

12.11.2017 00:08

Bine a facut, isi merita soarta, nu prea ii ridici din greseala fusta unei femei. 

Radu

13.11.2017 12:51

100.000 de clujeni vă urmăresc zilnic, un bou vă destestă. Dintre cei 100.000, majoritatea sunt dintre vechii clujeni din Andrei Mureșanul, Centru-Gară, Grigorescu și, majoritar, cu studii superioare. Vă urăsc țărănoii fără studii Dintre Lacuri și Mărăști. și vă detestă un bou care se declară posesor de bitcoin (apropos, un bou din Florești). preferam posesor de neuroni.

Adauga comentariu