Un râu de dejecții umane curge din curtea Spitalului Județean Cluj - FOTO

O situație jenantă a avut loc la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj: un angajat a dat drumul dejecțiilor umane în stradă. Un pârâu de rahat s-a scurs din curtea spitalului până în stradă, exact pe calea de acces a ambulanțelor care aduc pacienții la Urgență și a bolnavilor care vin pe picioare în unitatea sanitară.

Situația a fost surprinsă ieri, în jurul orelor prânzului de deputatul USR Cluj, Emanuel Ungureanu, care a postat pe profilul său de Facebook fotografii și un mesaj despre incidentul de ieri și despre managementul ineficient al spitalului. Parlamentarul a surprins și câteva imagini cu gunoaiele din curte și cu starea de degradare a mobilierului și a aleilor.

Redăm mai jos mesajul integral al lui Emanuel Ungureanu:

Greață!

Rahatul curge râu lângă Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj!

Astăzi, la ora 12.30, un angajat al Spitalului Județean Cluj, a dat drumul dejecțiilior umane, în stradă, mizeria s-a scurs până pe strada Clinicilor.

Este inutil să vă spun că managerul acestui spital a fost premiat de Iohannis, la pachet cu secțiile mizere ale acestei unități sanitare.

Ca orice gospodar, managerul Șușcă, schimbă în aceste zile, gardul, înăuntru, rahatul curge pe căile de acces în spital.

Curtea s-a umplut din nou de gropi și de gunoaie.

Imaginile sunt, repet, din curtea spitalului județean, la doi pași de primăria Cluj, care are buget de 370 de milioane de euro pe an...

Mâine voi cere din nou anchetă la Spitalul Județean de Urgență Cluj, din partea DSP Cluj, fără mari speranțe.

Șușcă este prieten la cataramă cu toate elitele sulfuroase ale Clujului care duhnesc a indiferență față de soarta spitalului, exact ca gura de canal, vidanjată în stradă de un portar cu mintea creață.

Greață.

Adauga comentariu