Un pieton a fost lovit de un autobuz pe 21 Decembrie. Traficul spre Mărăști este blocat

O femeie a fost lovită pe trecere pentru pietoni de către un autobuz. Potrivit martorilor, femeie a vrut să traverseze regulamentar al culoarea verde a semaforului, fiind surprinsă de un autobuz.  

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD.

Vom reveni cu detalii.

UPDATE: 

Un echipaj SMURD a intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unei tinere de cca 20 de ani, care, se pare, că a fost acroșată de un mijloc de transport în comun, în zona intersecției Bulevardului 21 Decembrie 1989 cu Piața Unirii.
Tânără era conștientă în momentul sosirii echipajului la locul evenimentului, a fost evaluată de către echipajul medical, și a fost transportată la spital, pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

UPDATE 2

În jurul orei 13.30, în Piața Unirii s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei femei.
Conform primelor informații, un bărbat de 62 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autobuz CTP în Piața Unirii, înspre cartierul Mărăști, la intersecție cu Bulevardul 21 Decembrie 1989 a circulat pe culoarea verde a semaforului electric, însă traversarea intersecției i-a fost îngreunată de un alt autobuz aflat în așteptare, context în care la următoarea trecere pentru pietoni marcată și semaforizată a surprins și accidentat o femeie de 23 de ani, care s-ar fi angajat  în traversarea străzii pe culoare verde a semaforului destinat pietonilor.
Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.  
Cercetările continua pentru stabilirea circumstatelor exacte în care s-a produs accidentul.

sursa foto: InfoTraficjudCluj

Adauga comentariu