Un paznic de la DGASPC Cluj nu a lăsat-o pe ministrul Muncii să intre în instituție. Violeta Alexandru susține că este fake-news: „După ce ne-a legitimat, am intrat în clădire”. Deci NU e fake-news!

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a fost împiedicată de un paznic să intre în sediul Direcției de Protecție a Copilului Cluj. Șeful Direcției, aflat în concediu, l-a felicitat pe paznic: „Je suis paznic”. Ministrul a fost lăsat să intre în instituție doar după ce s-a legitimat, conform Ziar de Cluj.

„Eu sunt în concediu medical dar, din câte am fost informat, ministrul Muncii s-a prezentat, marți, la sediul DGASPC Cluj, cu o mașină a Prefecturii și a vrut să intre. La noi este o procedură serioasă de acces, iar paznicul nu a permis accesul mașinii în curte, el are o procedură clară pe care a respectat-o. Nu intră oricine, oricând, pentru că avem centrul de primiri în regim de urgență a copiilor, care este cu regim special, centrul pentru mamele abuzate. După câteva minute de parlamentări, după ce șoferul i-a spus că e vorba de ministrul Muncii, paznicul a cerut ca toată lumea să se legitimeze, ocupanții au coborât din mașină, astfel că le-a permis accesul", a spus Daniel Tămaș, directorul DGASPC Cluj

Șeful DGASPC Cluj l-a felicitat pe paznic pentru atitudine și pentru faptul că a respectat procedura de acces și nu s-a lăsat intimidat de vizita ministrului Muncii.

"Je suis paznic", a spus Tămaș.

Violeta Alexandru, însă, a declarat într-o conferință de presă din cadrul vizitei sale în județul Bistrița-Năsăud că informația respectivă este un fake-news:

„Nu este adevărat, este un fake-news! Am intrat în instituție, bineînțeles după ce ne-am legitimat”.

Atunci unde este fake-ul?

 

 

Adauga comentariu