Un pacient confirmat pozitiv cu coronavirus, luat cu ”mascații” de la Spitalul Municipal Turda

Un pacient care s-a prezentat la Compartimentul de Primiri Urgențe ale Spitalului Municipal Turda cu simptome de Covid-19 a devenit recalcitrant după aflarea rezultatului pozitiv al testului. Turdeanul, care nu face parte din comunitatea de pe strada Margaretelor s-a opus transportării sale la un spital specializat pentru tratarea infecțiilor cu noul coronavirus, în vederea internării, potrivit turdainfo.ro

Pentru a-l convinge pe bărbat, sursele noastre spun că a fost nevoie de intervenția „mascaților” de la Brigada de Operațiuni Speciale Cluj-Napoca, care au intervenit, se pare, în baza unui ordin semnat de șeful Direcției de Sănătate Publică Cluj. Aceștia au beneficiat și de sprijinul unui negociator specializat din partea Poliției Județene.

De altfel, deși așteptăm de mai bine de 5 ore poziția IPJ Cluj, solicitată purtătorului de cuvânt al acestei instituții, până în acest moment nu am primit nici un răspuns!

În același timp, alte 7 persoane, de această dată aparținând comunității de pe strada Margaretelor din Turda, au primit rezultat similar la testele efectuate și au acceptat, fără nici o opoziție, internarea.

Adauga comentariu