Un nou zbor charter spre Antalya. Zborul va fi operat de pe Aeroportul Internațional Cluj în perioada 2 iunie - 22 septembrie

 

Turiștii au la dispoziție, din această vară, încă un zbor charter spre Antalya, cea mai cerută destinație de vacanță a românilor. Zborul charter va fi operat cu o aeronavă Airbus A321, cu o capacitate de 216 locuri. Plecările vor avea loc  o data pe săptămână, sâmbăta, în perioada 2 iunie – 22 septembrie. 

"Este foarte bine și pentru Aeroport și pentru clujeni că vom avea acest charter, Antalya este cea mai cerută destinație de vacanță ș de la Cluj.", a spus David Ciceo, directorul Aeroportului Internațional "Avram Iancu" Cluj, în cadrul conferinței de lansare a zborului charter, susținută luni.

Pachetele turistice pot fi cumpărate cu prețuri care încep de la 330 de euro de persoană, iar turiștii pot beneficia și de pachete de lux, spun reprezentanții tour-operatorului care introduce noul zbor charter.

"Mai multi, vom oferi posibilitatea de a opta pentru rezervări la zbor în clasa business, precum și pentru servicii VIP la sol, deservind clienții hotelurilor Deluxe. Venim astfel în întâmpinarea tuturor exigențelor turiștilor noștri", spune Elena Anghel, dirctor general Prestige Tours.


Aeroportul Internațional Cluj a încheiat anul 2017 pe profit. Numai din zborurile charter, anul trecut, prin aerogara Cluj au trecut peste 80 de mii de turiști. Cei mai mulți turiști – aproape 40 de mii au ales ca destinație de vacanță, Antalya.

 

 

Adauga comentariu